Şimdi Ara

Milli Takım Kadrosunda Gökhan Gönül ve Caner Erkin YOK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JeffJason

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Enes'i kadroya almış hayret ettim

Hat-trick yapmasa aklina gelmez

Muzzi gibi bir menajeri yok ki garibimin. Emre Mor gibi hemen çağırılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prim isteyenleri almamış sanırım. Resmi maçlarda yemez ama. Çağırır hepsini.

• Nuri yi , okay yokuslu yu , cengiz i aliyorsun ama alperi almiyorsun gercekten gerekcesini merak ediyorum kaldiki eskisehirdeyken gs ye almaya calisiyordu yani begenmedigi bi oyuncu degil , genel olarak eu2016 nin faturasini kesmis umarim 1 2 maclik goz boyama degildir ve birdaha milli takim yuzu gormezler prim muhabbeti yapanin eu sampiyonasina transfer islerini karistiranlarin milli takimda yeri olmamali..

• anadolu topçularını ve primcileri toplayacak hali yok bozulmaya gerek yok Fatih Terim adaletli çağırır fakat prim olayı dank ettirmiştir bazı şeylere umarım geçici değil sürekli bi karardır bütün ülkenin euro 2016 heveslerini bazılarının para sevdası yüzünden izleyemedik rezil olduk beter olmaları gerekiyor Gs,fb,bjk olarak genellemiyorum bütün 80 milyon nüfustan bahsediyorum bu adamlar 500 bin euro alacak diye tavır yaptılar sahada üzerine aralarında hadsiz olanıda hesap soracağım diyecek yüzü buldu kendisinde hoş rezil olduda.

selçuk,burak,arda,caner,gökhan bunlardan şüpheliyim primci tayfa bence bunlar hakan balta ve semih hakkında kestiremiyorum belki semihte aralarında yer alır fakat balta formsuz olduğu içindir.
  • Bjk ye ne gibi bir düşmanlık olabilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

bayılıyorum bjklilere . adam Arda yı almamış.bunlar gökhan caner diyor

gökhan zaten sakat aylardır maç yapmamış. caner ondan daha uzun süredir maç yapmıyor. ki inter'de ki maçlarında da leş ötesi oynadı

Aynı adamların çoğu Çek maçında İsmail'in performansı sonrası Caner yerine İsmail oynasa gruplardan güle oynaya çıkabileceğimizi savunuyordu.

Futbol işte ne de olsa yuvarlak bir cisimle oynanıyor, fikirler düşünceler de aynı hızla yuvarlanıp dönebiliyor.
  • Klasik Bjkli konusu.
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    sadece bjkliler konuşuyor hocam koskoca ülkede ülkede saedce 5.6milyon bjkli konuşuyor
  • Bi insanın eline Beşiktaş düşmanı olup ne geçebilir ki allahınızı severseniz?

Bu nasıl bir kafadır?

Ne sanıyorsunuz kendinizi?
  • keşke bizim topçuları da almasa. 90 dakika oynatıyor yarısını
    ki kadroda arda yok adam diyor gökhan caner.

Ayrıca Fenerbahçe'nin beki kimse milli takımın da beki odur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.