Şimdi Ara

Milli takımın kaptanı Oğuzhan olmalı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gurkan19

böyle bir zamanda da ancak beşiktaşlılar kendilerine pay çıkarırdı

mahalle yanarken saç taramak
  • Beşiktaşlıyım ama Nuri Şahin olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptana falan lüzum yok. Böyle yerliler varken Türk milli takımına da gerek yok. Fuzuli masraf, müsriflik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta saha oyuncusu diye kaptan olmuş pek numarası yok. kaptan olacak karakteri yok. silik biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

quote:

Senin fikrin nedir güzel kardeşim söyle de tartışalım. Adamcı Arda, 40'lık Emre, yeteneksiz Burak, göbekli Ozan gibi tipler mi oynasın ne istiyorsun ?

Kaptanlık sadece iyi oynamakla olmuyor bunun dışında kusura bakma da Oğuzhan da "milli takımda" berbat oynuyor diğerleri kadar. Bana göre illa bir kaptan seçilecekse bu tecrübeli ve takım içinde (milli takım) daha az para kavgası yapan (şu kelimeleri kullanıyoruz ya yazık günah), çoğu kesim tarafından iyi bilinen kişilerden seçilmeli. En başta da aklıma Nuri ve Emre Belözoğlu geliyor. Şimdi bana Emre'nin Fener'deki karakterini falan öne sürmeyin lütfen. Bir, karakterinde sorun olan, sağa sola her türlü saldıran, prim kavgasına karışan yani her türlü pisliği yapmış olan Arda'ya bakın bir de 40'ına rağmen hala kulübünde taş gibi oynayan/oynamaya çalışan ve şimdiye kadar hiçbir şekilde çıkar uğruna kavga etmemiş (özellikle milli kariyeri boyunca sadece topunu oynamış) Emre'ye bakın kararı siz verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

quote:

Senin fikrin nedir güzel kardeşim söyle de tartışalım. Adamcı Arda, 40'lık Emre, yeteneksiz Burak, göbekli Ozan gibi tipler mi oynasın ne istiyorsun ?

Kaptanlık sadece iyi oynamakla olmuyor bunun dışında kusura bakma da Oğuzhan da "milli takımda" berbat oynuyor diğerleri kadar. Bana göre illa bir kaptan seçilecekse bu tecrübeli ve takım içinde (milli takım) daha az para kavgası yapan (şu kelimeleri kullanıyoruz ya yazık günah), çoğu kesim tarafından iyi bilinen kişilerden seçilmeli. En başta da aklıma Nuri ve Emre Belözoğlu geliyor. Şimdi bana Emre'nin Fener'deki karakterini falan öne sürmeyin lütfen. Bir, karakterinde sorun olan, sağa sola her türlü saldıran, prim kavgasına karışan yani her türlü pisliği yapmış olan Arda'ya bakın bir de 40'ına rağmen hala kulübünde taş gibi oynayan/oynamaya çalışan ve şimdiye kadar hiçbir şekilde çıkar uğruna kavga etmemiş (özellikle milli kariyeri boyunca sadece topunu oynamış) Emre'ye bakın kararı siz verin.

Nuri ve Emre yaşlı. Emre zaten sene sonu bırakıyor. Nuri de sık sık sakatlanıyor. Sakat olmayıp formda olduğu ender zamanlarda katkı veriyor sadece. Pazubandın kimde durduğunun bir önemi yok zaten. 97'li jenerasyon+Cenk Hakan Yunus Emre gibi oyuncuları hücum hattına koy arkalarında Oğuzhan+Okay Nuri (farketmez) dursun yeter. Beyni olan her hoca bu oyunculardan katkı alır. Öyle her maça farklı 11 çıkıp başarı beklemek saçmalık. Geçen maçta 2 oyuncumuz aynı anda taç kullanıyordu. En azından 7-8 oyuncunun düzenli oynayıp iskeleti oluşturması lazım.

Edit: Oğuzhan da herkes gibi kötü demişsin de bu konuda cidden antrenör farkı var. Luce ilk maçında Nuri Oğuzhan Kaan gibi oyunculardan harika katkı aldı. Terim'in elinde herkes kötü oynuyordu. Aynı oyuncular kendi takımlarında uçuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jefferson Starship -- 8 Ekim 2017; 22:5:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Oğuzhan küçük maçların büyük oyuncusudur . bana kalırsa ptt oyuncusu. ama bizim ülkemizde çok şişiriyorlar bazı adamları .

ülkemizin en büyük sorunu,2 kuruş futbol bilgisi olmayan kişilerin bilirkişi gibi “tespitler” yapması.sen orda cümlenin sonuna “dur” koyunca argümanların gerçeklik haline gelmiyor söyliyim dedim.

• Oğuzhan önce kendi takımına kaptanlık yapsın da sonra milli takıma sıra gelir. Ne zaman hararetli bir maç olsa ortalıkta yok.
  • Milli takımın neresinden tutsak elimizde kalıyor. Kaptanın kim olduğu umrumda bile değil, yıllardır ne oynadığı belli olmayan, ne oynadığını sahadaki futbolcuları bile bilmeyen bir milli takım izlemekten bıktım usandım artik. Önce bunu düzeltmek lazım

• Oğuzhan tartışmasına çevirmeyin olayı. İsimlerin bir önemi yok. Önemli olan iskeleti ve sistemi oturtmak. Oğuzhan isminin sebebi takım oyununa ve diğer oyuncularının performansına etkisi. İlla kaptan olacak diye birşey yok sistemin parçası olsun yeter.

Aslında bu değişim Euro 16'dan sonra yapılmalıydı çok geç kalındı. Terim ilk adımı atmıştı ama gerisi gelmedi. Şu an takımdaki adamcı, primci tayfayı ve 30 üstü herkesi şutlamamız lazım. Bunların takımda durduğu her gün gençlere yazık. Meydanı onlara bırakıp motivasyonlarını arttırmamız lazım. Çocuklar Arda abisinden Burak abisinden korkuyor resmen olmaz böyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.