Şimdi Ara

Milli yüksek hızlı tren geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu vaat edilen araçlar uçaklar trenler vs bitmeden inanmam. Haber yapmak kolay, üretilsin bir görelim
  • 2016 Yıl sonu itibariyle 33 milyar dolar cari açık verip Suriyeliler için 40 milyar doları harcayanlar milli tren projesi ile 30 yılda 4 milyar dolar tasarruf edeceklerimiş
  • Yerli ve milli Bombardier Zefiro:

www.bombardier.com
    Bombardier Transportation and Bozankaya Sign Strategic Cooperation Agreement for Local Manufacturing in Turkey - Bombardier
    http://www.bombardier.com/en/media/newsList/details.bt-20160209-bombardier-transportation-and-bozankaya-sign-strateg.bombardiercom.html

Aratin googleda bombardier zefiro turkey diye eglencrnin tadini cikarin.

Siz yorulmadiniz siparisle alinan seylere yerli demeye ben de yorulmadim sizi ifsa etmeye.

Geciniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) 'de üretilecekse bu nasıl bir ihaledir.

• Bunlar şaka mı yapıyor! Saatte 250 km hız diyor!

Roma dan Floransa ya oradan Milano ya hızlı trenle yolculuk yaptım, 305 km hızı ekrandan gördüm, kaldı ki bu tren inşaa aşaması bittiğinde ki Test sürüşünde 500 km nin üstünde hız rekoru kırdılar.

Avrupa'nın büyük ülkeleri arasında Fakir olan İtalya yıllar önce bu konuyu aşmış bitirmiş hem devlet hemde özel iki tren şirketine sahipler (trenoitalo, frecciarossa).

Bizden hiçbir cacık olmaz.

• hep geliyor hep geliyor memleket japonyayı geçti. yersen

• Daha Ankara-İstanbul arasında söz verilen YHT hattı tamamlanamadı. Trenler Pendik'te duruyor, koskoca dünya metropollerinden birisinde banliyö treni yok anahat treni yok, İstanbul'un tren istasyonları çürüdü. On küsür senedir bir tren hattını yapamadılar.

Milli YHT'yi nereye üretiyorsun ? Sen önce düz yola ray döşemeyi bir başar önce.
  • Yok o daha çok milletin...

Anlayan anladı...

• Hele Sivas hattını tamamlayın da gerisine bakarsınız artık.

• Haberde çok eksik var
    E1000 ve E5000 Tübitağın projesidir.
    E-1000 tamamlandı elektrikli manevra lokomotifi dir.
    E-5000 ise hızlı tren değil yük taşıma amaçlı kullanılacak bir elektrikli lokomotif olacak daha projede çalışacak elamanların alımı bile yapılmadı.
    Milli dizel lokomotif projesi filan yok hiç de olmadı yalan haber.
    Gelelim hızlı tren meselesine orada da yerli 1-2 firma ile büyük yabancı firmalar (siemens ,bombardier vs) ortak çalışıp Türkiye de üretim yapacaklar ama millileştirme yüzdeleri tamamıyla şişirme adam malzemeleri Türk firmasında alıyorum diye milli olarak hesaplıyor ama o firmada yurt dışından ithal ediyor.Bunlar sadece kelime oyunu filan milli olan sadece Tübitağın projesi o da zaten %100 olamıyor.
    Sivas projesini merak eden arkadaşlar içinde benim çalıştığım firma aldı projeyi daha şantiye kurulma aşamasında kış yaklaştığı için o işler seneye seneye yazın anca başlar bitmesi en az 2-3 seneyi bulur.

• gel artık ey sevgili.okyanusları aşta gel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.