Şimdi Ara

Millionaire City (facebook) Paylaşımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
20.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar facebook un yeni popüler oyunu hakkında bildiklerimizi paylaşalım lütfen.

İnternette pek fazla bilgi yok.

Hangi evin kaç kiracısı olduğunu bilen varsa yazsın lütfen. Yani en karlı evler hangileri?

• Yok mu oynayan?
  • Kiracılar konstrat saatine göre değişiyor ama en fazla kiracı apartman gibi çok katlı binalarda çok daha fazla. Apartmana 18 saatlik kontratta 24 kişi oluyor. Lüks Apartmanda 32. çatıkatı binasında 29 gökdelende 39. vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 23 Ekim 2010; 1:23:44 >

• Çok teşekkür ederim. Fakat öğrendim ki. Ticari binaların görevler dışında maddi bir getirisi yok sayılır.

En önemli görev bowling binası 243 kiracı istiyor. Artık yavaş yavaş tiacarileri yıkıcam.

O yüzden çok kiracı getirene değilde, çok kira getiren binalara yöneldim. Şu an için villa lara yöneldim.

• Benim ticari binalarım 3 dk 62 K getiriyor. Bence iyi bir getiri.
  • Tabiki iyi getiri. Pet shop daha fazla getirmesine rağmen çiçekçiye ağırlık verişinizin bir sebebi var mı?
  • Yarı fiyatına olması. Etki alanları aynı. 3*3 ikiside. Birisi 250 K birisi 500 K. 250 K lığı tercih ettim. Kişi başı 3 dolara 2 misli fiyat vermeye değmez dedim. artan 250 ile ev yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk gün biraz fazla mesai yaptıktan sonra oyunda daha rahat daha hızlı gelişme yapabiliyorsunuz sonrası gelsin çil çil paralar

• Lvl 27 yim. 30 dk lık kira toplayanlar için keşfettiğim en karlı bina...

Tarihi Ev

30 dakikada bonussuz 8500 küsür para
    30 dk kiraya 28 xp.
    3x3 lük alan kaplıyor.
    Kiracı sayısı 7
    Fiyatı 900.000

Not. uzun vadede 12- 18 saatte çok karlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 27 Ekim 2010; 23:13:14 >
  •  Millionaire City (facebook) Paylaşımları

Arkadaşlar benim şehrim bu.Sizce nasıl bir strateji uygulamalıyım.Şimdiden teşekkürler.
  • Yukarıda da dediğim gibi. Xp ve para bakımından tarihi ev çok karlı. 3-30 dk da en karlısı o. 18 saatlik kirasıda mükemmel. Süsleme için çam ağacı kullan. Ticari binaları kiracını çok olduğu yere koy ki daha fazla para kazanasın. Bowling görevi gelecek ileride. Bowling binasının çevresinden 243 kiracısı olacak binalar dikmelisin. Bowling binasını ona göre yere koy.

Şehrin son hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 30 Ekim 2010; 17:57:03 >

bu da benim şehrim
  • Bowling görevi çıktı bende.Daha çam ağacı açılmadı şu an 18 lwl im 1 lwl kadlı.Orda 17 lwl im çünkü 4 saat önce 17 lwl dim.Şimdi 18 lwl oldum.Benim sorduğum şeyde şu bungalowları sil,villa yap gibi anlatımlardı.Anlamışsınızdır umarım.
  • Bu sizin gelişiminizle alakalı. Genişlemeyi yaptıktan sonra yavaş yavaş silip en karlı binaları dikebilirsiniz. Resimleri iyice incelediğinizde aşağı yukarı yapılması gerekenler görülüyor.
  • En mantıklı iş önce dolana kadar her taraf apartman (Ticariden Kazanç)
    Sonra Gökdelen ( Süper LWL kastırıyor 3 günlük kiraya bıraktım 4011 Exp Verdi Siz Düşünün Durumu !)

Buda benim şehrim.. şuan 3dkda ticari gelirim yaklaşık 120 kusur dolar oldu.. luks apartmanlar hem ucuz hemde kiracısı fazla bence ticari dusunenler icin en ideali.. Seyhan Dascı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serserixua -- 4 Kasım 2010; 5:43:01 >
  • Biuu nasıl bu kadar hızlı gelişiyorsun?7 günde şirket değerini yaklaşık 50 M yükseltmişsin.Eğer bir tekniğin varsa bize de söylermisin?
    Ayrıca benim ticari binalarım 3 dakika da 10,771 dolar getiriyor.Çok mu kötü?

Şehrimin son hali:

• Evet gerçekten çok hızlı gelişiyorum bende anlamıyorum. Şu an şirket değeri 152 m oldu.

Ticari binaların getirisi 3 dk da 120binden fazla. Bunun için ticari binaların çevresini çok kiracı alan binalar ile döşüyorum.

Ben saat 3-4 gibi eve geldikten sonra saat 23.00 a kadar 30 dk lık kiraya vererek oynuyorum. Sonra ertesi güne kadar kira toplasın diye 18 saatlik kiraya veriyorum. Tarihi binaların yeni gelişenlerde getirisi muazzam. 30 dk ve 18 saatlik kirada daha fazla veren bina yok. Gökdeleden bile 900binlik tarihi bina daha fazla getiriyor.

Bu binayı iyi inceleyin.

Tarihi bina. 30 dk da 8.350 para ve 28 p veriyor. Daha iyisi yok.

12 saatte 23 bin para ve 29 xp veriyor (Çok berbat)

Fakat: 18 saatte 853 xp ve 66.000 para veriyor. (yükseltmesiz) Mükemmel.

• Bu hafta midas oteli eklenmiş 50 milyon $ Bu oyun max. kaç level? İş ortağı isteyen arkadaşlar profildeki msn adresini ekleyebilir.
  • Peki...Benim durumum çok mu kötü?Yukarda ticari binalarımın gelirini yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 4 Kasım 2010; 19:08:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.