Şimdi Ara

Milrotek kurum içi ağ güvenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben bir müşterime kurum içi server kuracağım. Müşterinin istediği internet ağına giren herkesin hareketlerini kontrol etmek ve ip adreslerini görüntülemek bunu görebileceği bir ekran kurmamı istiyor masasına. Benim tam olarak işim bu değil ama bunu nasıl yaparız diye soruyor bende kendime tecrübe olması için yapmak istiyorum. Böyle bir yazılım paketi(wipoint) satın alma teklifi sundum fakat fiyatını beğenmedi . İnternette biraz araştırdıktan sonra mikrotek diye bir şirketin bunun gibi bir cihaz sattığını gördüm ama tam olarak yeterli bilgi bulamadım bu cihaz ne işe yarıyor ? nasıl kurulur ? Müşterinin isteğini gerçekleştirir mi ? Bilen arkadaşlardan bu işten anlayanlardan bilgi verebilecek varsa çok iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilen yok mu 😓

• Selamlar @sansasyonel41

Müşterin Wipoint in bile fiyatını beğenmedi ise bütçesine uygun ve istediğinş yapacak çözüm bulması zor.

Ücretsiz olarak kullanılmayan bir bilgisayara pfsense firewall kurulup internet trafiği raporlanabilir ancak onun arayüzünden de müşterin anlayamaz. Günlük aylık haftalık kim nereye girmiş raporlama da yapabilen bir Firewall UTM işinizi görür ancak Parasına kıyması gerekiyor.

• Sophos firewall ile yapılabilir. Bu işlerin bedava olmadığını kendisine iletebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.