|
Milyarlarca Android kullanıcısı tehlikede: Google’dan kritik güncelleme geldi
-
-
Redmi Note 13 hala Android 14'te ve Kasım 2024 güvenlik yaması yüklü. Ne kasımda gelecek dedikleri android 15 geldi ne de Aralık/Ocak 2025 güvenlik güncellemesi.
Xiaomi, Redmi = Yalancı, kolpacı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi güncelleme vermesin daha iyi hocam. Daha önce bende Redmi Note 8 vardı. Her Android yüksetme güncellemesinden sonra daha kötü oldu. Mevcut güvenlik güncellemeleri gelsin yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir çok firma 3 ayda bir yayınlıyor.
-
Dandroid
-
https://forum.donanimhaber.com/android-telefonlari-hizlandirma-yontemi--160399484
Şunu her android kullanıcısı uygulamalı. İşlemcinin oluşturduğu darboğazı yok edip arayüzü anında akıcı hale getiriyor. Avrupa birliği artık çok sıkı kurallar getirdi akıllı cihazlara. Eskisi gibi takılamıyorlar planlı eskitme konusunda.
Her ay güvenlik güncellemesi geliyordu. Bu ay bocaladılar.
Neden böylesin hocam ya :) Telefonlara her ay güvenlik güncellemesi yayınlandığını bilmiyor gibi davranıyorsun. Bakın Google ne yazmış:
"Android partners are notified of all issues at least a month before publication."
-
Boş konuşma ya nesi var mış Android'in? Laf olsun diye yorum yapıyorsun işte.
-
Laf olsun diye yorum yaptım zaten
-
Takılıyorum hocam. Android kullanıcılarını gıcık etmek için yazdım yorumu.
-
Söz konusu Windows android ise gizliliğe ve güvenliğe güvenmeyin. Diğer macOS iOS vs tartışılır güvenli çok iyi falan demiyorum %100 güvenlik gizlilik yok zaten ama dediğim gibi Windows ve android de ya sistem açığından ya da sistem açığına gerek olmadan da kullanıcının zarar görmeye müsait sistemler
-
Evet Wimdows'un parola koruması aşırı derecede kolay bir yöntemle aşılabiliyor. Windows şaka gibi gizlilik konusunda, Android'de aynısının laciverti.
Hep çıkıyor böyle haberler, bomba haber Android cihazlara büyük güvenlik açığı diye ama kırk yıllık telefonlar da etrafımda da henüz o güvenlik açıklarından sızılan, hacklenen bir telefona denk gelmedim. iOS olsa haber bile vermezler zaten, ha o da hacklenmiyor zaten.
son güvenlik güncellemesini 2022 şubat ta aldı note8 diye biliyorum.. en azından bendeki öyle... güvenlik güncellemesi bunca zamandır gelmiyor şimdi mi gelecek
-
Teşekkürler hocam. Bu ayarları da yapalım.
Şimdi gelmez zaten. Arayüz ve Android güncellemesini zaten geçtim. Güvenlik güncellemesi gelirse şükredin, diyorum.
Telefonun yşaına göre uygulanan bir durumdur. yakında yeni bir model tanıttılarsa bunu gözden çıkarmaya bşalıyorlar demektir. doğru birşey değil ama yapacak birşey yok.
-
Yapılacak şey tekrar aynı marka cihaz alarak aynı hatayı yapmamaktır.
@sensaura hocam Android telefonlarda kapattığın güncellemeleri geri aç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Boş konuşma ya nesi var mış Android'in? Laf olsun diye yorum yapıyorsun işte.
|
Neden böylesin hocam ya :) Telefonlara her ay güvenlik güncellemesi yayınlandığını bilmiyor gibi davranıyorsun. Bakın Google ne yazmış:
"Android partners are notified of all issues at least a month before publication." |
Xiaomi güncelleme vermesin daha iyi hocam. Daha önce bende Redmi Note 8 vardı. Her Android yüksetme güncellemesinden sonra daha kötü oldu. Mevcut güvenlik güncellemeleri gelsin yeterli.
|
Benzer içerikler
- apple watch whatsapp
- gemini ücretsiz mi
- instagram algoritma sıfırlama
- xiaomi whatsapp sorunu
- internet tarayıcıları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X