|
MİLYONFEST ONLINE ÜCRETSİZ KOMBİNE BİLET (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazydentist
Zubizuda veriyorZubizu'dan aldım 1 adet. Bu kod sadece 14 Ocak'taki konser için mi geçerli olacak? Diğer günler de ayrı kod verecekler mi?
-
Kombine bilet hocam. Kod tüm konserler için geçerli başka kod almanıza gerek yok -
teşekkürler
-
Teşekkürler bilgi için
-
teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkay956
FBI ajanı mısın ki?FBI ajanı olmak gerekmiyor zeki çocuk
Haftasonu kafa dinlerken tanımadığım xx numarasından klima temizliği için veya digitürk için aranmak istemiyorum
Kendime ve vaktime saygılıyım bu yüzden verilerimi ulu orta paylaşmıyorum
-
bileti aldık nerden izleyecez mi box ta olur mu saat kaçta başlıyor
-
Mobil uygulamadan izleniyor sadece. Telefonu tvye yansıtarak tvden izleyebilirsiniz -
uygulama sosyo sanırım
-
Evet -
Nasıl giriyoruz konsere? -
Sosyo uygulamasından. Canlı yazan kısma girin orada çıkıyor zaten -
sosyo.app üzerinden de izleyebilirsiniz de saatler belli mi?
-
Kod okey, konser okey ama sohbeti kapatamamak nedir ya. Valla youtube açıp kulaklıkla eski konser izlesek daha iyi. Sohbet olayı çok acemice (android)
www.sosyo.app üzerinden izlendiğinde kapanıyor Pc nin Geniş Ekranı da cabası ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurpalawww.sosyo.app üzerinden izlendiğinde kapanıyor Pc nin Geniş Ekranı da cabası ;)
Sağolun hocam diğer günler için güzel bilgi oldu teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: srcn1905
Kod okey, konser okey ama sohbeti kapatamamak nedir ya. Valla youtube açıp kulaklıkla eski konser izlesek daha iyi. Sohbet olayı çok acemice (android)hocam kodu sosyo da nereye giriyorsunuz
-
Hesabım kısmında üç nokta var orada biletlerim/pnr yazan yere giriyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X