Şimdi Ara

MİMARLIK OKUYANLAR BURAYA YARDIM !! (PROGRAMLARI BİLENLERDE GELEBİLİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mimarlık oknurken hangi programlara ihtiyac duyuluyor ve bunlar çok mu ağır mesela 2 çekirdek işlemci 3-4 gb ram yetermi yoksa 4 çekirdek 4-6 gb ram mı almalıyım lütfen yardım ama bilenler şimdiden teşekkürler ...

• Merhaba, istersen en iyi programı kullan sana 2.0-2.2 ghz lik core 2 duo işlemcili 2 gb 800 mhz ram extra olarakta 512 mb nvidia gt210,gt220 tarzı ve ya hd4550, hd4650 tarzı ekran kartı olan bir bilgisayar işinizi görecektir, chipset olarak intel tercihiniz olsun, stabil ve serin çalışma bakımından çok güvenilir, nvidia chipsetli notebooklarda ısınma problemi var sis ve via chipsetlilerde çok kararlı ve performanslı çalışmıoyor, işletim sistemi olarakta xp seçersen arkana bakmazsın, böyle bir bilgisayar 1250-1300 tl civarında...
  • teşekkürler arkadasım
  • Evet arkadaşın önerdıgı sıstem gayet uygun. ben e7200 ıslemcı 9600gt ekran kartı 4 gb 800 mhz ram kullanıyordum. 3ds max photoshop autocad vs programlar hıc kasmıyordu. ekran kartının bıraz ıyı olmasında fayda var.
  • yok kardeşim işlemci ve ram en önemlileridir. mimarlık öğrencisisysen quadro ekran kartlarına falan ihtiyacın olmaz. uçuk kaçık şeylere bakma. sonuçta holywood da animasyon film çevirmeyeceksin. orta seviyede ekran kartı gayet işini görür. önemli olan işlemci ve ramdir bu meslekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juhtife

yok kardeşim işlemci ve ram en önemlileridir. mimarlık öğrencisisysen quadro ekran kartlarına falan ihtiyacın olmaz. uçuk kaçık şeylere bakma. sonuçta holywood da animasyon film çevirmeyeceksin. orta seviyede ekran kartı gayet işini görür. önemli olan işlemci ve ramdir bu meslekte.

aynen dogru dıyosun aslında. rander falan alınca işlemcı ıle ram tavan sevıyede ıslem goruyor.
  • almayı düsündügüm pc ler 3-4 gb ram intel core i3- intel core2 duo ekran kartı 1 gb nvidia geforce veya ati aklımda 1 kac tane PC var normalde ben mimarlık okımıcam ablam okıcak bndn yardım istedi ama ghz yi de yüksek tutuyum diorum bnm tercihim intel core i3 ve nvidia gt230-240 vb ekran kartlarını ıdsünüorum (1gb) sizce nedir intelmi amd mi atimi nvidiamı ? ben core i3 kullanıyorum cok memnunum amd phenom x2 vb kullanan varsa görüşlerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.