Şimdi Ara

MINECRAFT 1.3 GELENLER ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A.l.p.r
    Full sürüme geçtiği zaman başladım 1.1 olması lazım.

İşte sorun burada başlıyor.Siz beta ve alpha döneminde bu oyunu oynasaydınız %90 ihtimalle yeni gelen özellikleri hiç beğenmeyecektiniz.
    Ben Beta 1.3'te başladım oyuna, oyun o zamanlar sandboxtu, creative denen bir şey yoktu bile , oyunun amacı "daha önce ayak değmemiş bir dünyada hayatta kalmak"tı.
    Hani nerede o ayak değmemiş düünya artık.Saçma sapan NPC'ler , piramitler , templelar.
    Jeb oyunu ele geçirdikten sonra saçma bir macera oyununda olan her şeyi minecraft'a ekledi ve RPG'ye dönüştürdü resmen.Beta 1.5 jarını bir yerden temin etmenizi , ve gerçek minecraft'ı denemenizi öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

Allah kurtarmış

Jeb iyidir.

Size gelince, boş mesaj yazdığımı söylerken , notchun 1.7.3 güncellemesinden sonra oyunu açgözlü Jeb'e devrettiği, Jeb'in 1.7.3 ve öncesinde bulunan world generator'ü kökten değiştirdiğini bilmediğiniz mesajlarınızdan açıkça gözüküyor.
    Önce oyunun geçmşinde olanlara göz atmayı deneyin.Eğer oynadıysanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.T -- 2 Ağustos 2012; 10:02:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Orijinalden alıntı: Amrothrim

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Oyunu batırmaya devam etsinler.

Oyunu neden batırıyorlar ki ?

Bir sürü ilginç ve güzel özellik eklenmiş.Bence bu güncellemeler oyunu daha iyi hale getiriyor.

Oyuna hangi versiyon da başladınız ?

1.6 civarlarında başlamıştım oyuna ve oyun daha da ilgi çekici oluyor. Özellikle adventure map ler için artık harika bir oyun oldu, tadından yenmez. Boş mesajlar yazmayın.

Not: Bu özellikler notch'un para göz olduğu gerçeğini değiştirmez ama.

Yok artık Notch mu paragöz ???? Oyunun bir hayranı notch'un twitter hesabına minecraft almak için param yok,korsan oynayabilirmiyim tweetini yazmış.Notch un cevabı şöyle olmuş:oynayabilirsin ama üzülmeyi unutma...

Korsan oynamak isteyen kesinlikle oynar, notch sırf steame para kaptırmamak için oyunu steame çıkartmıyor.

Bu arada M.K.T oyunu senden daha iyi oynadığıma yemin edebilirim ve derin bi Minecraft hayatım oldu.

• ben tuzak kancasını merak ediordum denedim olmadı deneyim soyleydi!:

1-) bir adet kücük ev yaptım

2-) ip bagladım ama blok olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.