Bildirim
Minecraft benzeri oyunlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BSC'nin Bağımsız programında bir oyun vardı Dead Estate gibi birşey olması lazım ben çok beğendim ama daha çıkmamış onu bekleyebilirsin -
Biliyorum onu gördüm fakat daha öyle oyun yok mu ki :) -
Firmaların sadece birkaçı Coop'a önem veriyor. Bende isterdim 100-150 tane böyle oyun arkadaşlarla hayatta kalmak için zombi kesmeyi beraber ev yapmayı falan ama sadece Minecraft'ta var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightsword5 -- 4 Temmuz 2012; 17:16:45 > -
Minecraftin eşi benzeri gelecekmi bilemiyorum :D -
Bence minecraft gibi daha oyun bulmak sadece bir hayal -
minecraft git kendi şehrini kur eline de al okunu kılıcını gece çık yaratıkları öldür tuzaklar icat et :) hazır lafı açılmışken bilmiyorum hala bilmeyen oyuncu var mıdır minecraft umarım bu tarz oyunları daha fazla görürüz yada minecraft içerik olarak daha da genişler -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashdeck145 -- 21 Temmuz 2012; 16:03:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X