Şimdi Ara

Minecraft En iyi sürüm? 2015.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 1.7.2 Kullanıyorum cogu mod ve shader uyumlu.. + harita falan filan peki ya sız ?

1.8.3
    1.8.0
    1.7.10
    1.7.2
    1.5.2

BU SÜRÜMLER ARASINDA VE NEDEN !

• Yapay Zekanın Yanıtı

Minecraft'ın En İyi Sürümü: 2015

Minecraft, dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan popüler bir sandbox oyunudur. Oyunun çok sayıda sürümü yayınlanmıştır, ancak birçok oyuncu 2015 sürümünün oyunun en iyi sürümü olduğuna inanmaktadır.

2015 sürümü, "Combat Update" olarak da bilinir ve Minecraft'a birçok önemli özellik eklemiştir. Bu özellikler arasında, oyunun dövüş mekaniklerini iyileştiren yeni silahlar ve zırhlar yer almaktaydı. Güncelleme ayrıca Ender ejderhasıyla yapılan son savaşı daha zorlu hale getirdi ve oyunculara Elytra adlı, gökyüzünde süzülmelerini sağlayan yeni bir eşya ekledi.

2015 sürümü, oyuncuların Minecraft deneyimlerini özelleştirmelerine olanak tanıyan birçok yeni komut ve blok türü de tanıtmıştır. Bu özellikler, oyunun yaratıcılığını ve yeniden oynanabilirliğini önemli ölçüde artırmıştır.

Genel olarak, 2015 Minecraft sürümü, oyunun en iyi sürümlerinden biri olarak kabul edilir. Oyunun oynanışını önemli ölçüde iyileştirmiş, yeni özellikler eklemiş ve oyunculara daha fazla özelleştirme seçeneği sunmuştur. Minecraft'ın en iyi sürümünü arıyorsan, 2015 sürümünü mutlaka denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.7.10...nedenini bilmiyorum..ama daha akıcı bir performans veriyor..
  • 1.8.0 oynuyorum.
  • 1.8 sürümlerinin optimizasyonu kötü 1.7.2 de 60fps alıyorsam 1.8.x 20 ye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 4 Nisan 2015; 17:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

1.8 sürümlerinin optimizasyonu kötü 1.7.2 de 60fps alıyorsam 1.8.x 20 ye düşüyor.

kardeş bende ise 1.8 ' de daha fazla fps alıyorum ama 1.7'ye göre kasıyor gibi oluyor..yani ara sıra fps düşüyor ama 1.7'de stabil yani fps düşmesi çok nadir..
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Evet yani optimizasyonu kötü.Fps droplar oluyor.Ama bende 1.8.x fps si daha düşük.

• quote:

Evet yani optimizasyonu kötü.Fps droplar oluyor.Ama bende 1.8.x fps si daha düşük.

hocam fps droplanması çok kötü..bu yüzden ara sıra minecraft'ta hunger games'de ölüyorum..fps düşük olunca rakibe vuramıyorsunuz
    1.5.2 ne güzel 100 fps alıyorduk hocam ne fps drop vardı ne bi şey.

• quote:

1.5.2 ne güzel 100 fps alıyorduk hocam ne fps drop vardı ne bi şey.

minecraft java'dan çıkacak tarzı söylentiler var..umarım en kısa zamanda çıkar da oyunu bug - fps droplanma - donma olmadan rahatça oynarız
    Umarım
    öyle olur bir de şu hack olayına çözüm bulamazlar da sağlam bi plugin
    yayınınlasalar hack için daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 4 Nisan 2015; 23:50:37 >
  • quote:

Umarım
    öyle olur bir de şu hack olayına çözüm bulamazlar da sağlam bi plugin
    yayınınlasalar hack için daha iyi olacak.

hackerler oyundan beni soğuttu resmen..adamlar 3 vuruşta hızlı hızlı kesiyor..ona vuramıyorsun resmen..çakmak ile yakıp ve oklaman lazım yoksa kılıçla 1 vs 1 ölmüyorlar..
    Evet aynen öyle artık oynamıyorum da zaten tadı tuzu kaçtı.

• quote:

Evet aynen öyle artık oynamıyorum da zaten tadı tuzu kaçtı.

bu arada şu takımlara da çözüm bulsalar iyi olacak..dün minecraft hunger games oynuyordum..mcsg serverinde..adamlar 7 kişi takım olmuş..ordu gibi geliyorlar oklar taramalı gibi geliyor resmen bu durumda ölmek yerine serverden çıkış yaptım..
    Artık oyunda hileler sv lar falan bozdu çok açık var pluginlerde ortamın olduğu lag olmayan güzel maplı server kalmadı.

• Valla ben 1.8.2 de oynuyorum ve gayet memnunum ancak 1.8.3 e geçmeyi planlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.