Arkadaşlar cracli minecraft indirdim arkadaşın serverine giricem ama bende hep bi korku var oyun yüklerken bişey indircekken hep korku var.Bu olaya anakartım yandıktan sonra oldu panik atak gibi bişey oluyorum böyle kızarıyom tuvaletim geliyo terliyorum.Virüs olmadığını iblsem bile oluyor bu.Bugün korkumu yendim ama yinede var gibi.
harddiskin yanabilir orjinal olmayanlar ölü sektöre sebep oluyor
Yapma bakalım
Merak etme bilgisayar hakkında pek çok bilgiye sahibim ama.İş indirme oyun kurmaya gelince yusuf yusuf
Muhaha iyi guldum ya.
Korkma hacı anakartın yanması donanımsaldır , oyle virusten parca zarar gorse benim eski kulustur masaustunun her ay patlaması gerekirdi, pcyi suan kurup acsam ilk 15 dk browser acamazsın o derece viruslerle akraba yani.
Yo benim o yüzden değil bişiey olcak diye korkum cvar.
ne kadar oyun oynadım bilmiyorum ama şöyle bir sistem kullanıyorum:
c: işletim sistemi 32 gb
d: korrent+normal indirmeler (32 gb) .önce buraya indiriliyor sonra arşivdeki yerlerine koyuyorum tabi eğer arşive girmeyi hakediyorsa
e: geçici klasörler alanı (15 gb) burda geçici oalrak kulladığım , sonra bakarım diye düşündüğüm çerçöp oluyor seçip seçip alıyorum arada
f: anadepo (386 gb) burası program files ve steam alanı.steam de burda program filesımda.böylece format ttığımda hiç bir oyun yada programım zarar görmüyor
h: ana depo 2 (5oo gb) burası hızlı arşiv bölümü.burda güncel takip ettiğim diziler,izlemek için sıraya koyduğum filmler ve incelenecek programların setupları bulunuyor.
ı: depo1 (1.5 tb harici) bu harici harddiskimde filmler,arşive kaldıracağım diziler(kronolojik sıralama ve altyazılarıyla birlikte) oyun setupları var (3 ayda 1 filan açarım)
i: depo2 (1,5 tb harici) burasıda yine filmler, diziler,oyun setupları,program setup arşivlerinin ve kişisel dosyalarımın olduğu alan.
haricilerin güzelliği istediğim zaman yanıma alıp götürebiliyor olmam.kalabalık aile toplantılarında kuzenlerle izlenecke film seanslarında çok faydalı oluyor.
bu tür bir sistem kullanıyorum böylece kolay kolay zarar görmüyorum.mesela 4 gü kadar önce virus bulaştı c komple formatladım gözümü kpatıp. çok bir aman aman kaybım yok. ha birde steam dosyalarına bulaşıp 1-2 oyunu bozmuş onlarıda yeniden indiriyorum.eğer korkuyorsan bişeyleri kaybetmekten benim yaptığım gibi yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
harddiskin yanabilir orjinal olmayanlar ölü sektöre sebep oluyor
bad sectorden kaybettim benimkini 15 gündür garantide
sanirim bende bozacam ram takviyesi yapmak yerine saçma sapan çözümler buldum ama gerçektende işe yaradi minecraft hayvan gibi ram yiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme