Şimdi Ara

Minecraft PE uzaktan multiplayer (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
41.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnternette Araştırdım ama pek bişe bulamadım pocketmine diye bi program buldum ama onu da çozemedim amacım Adanadaki kuzenimle beraber multiplayer PE oynamak ben adıyamandayım nasıl beraner oynayabileceğimiz hakkında bilgisi olan varsa lütfen sölesin yaz yaz sıkLıyom laaaaaaan

Birde forumda çok yeniyim ilk kez bi foruma kaydoldum hatam varsa affola

NOT: ÇÖZÜMÜ BİRAZ DAHA ARAŞTIRIP BULDUM. YİNEDE HERKESE TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORumcuDEATH -- 4 Temmuz 2014; 21:09:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Minecraft PE Uzaktan Çok Oyunculu: Çözüldü!

Minecraft PE'yi arkadaşlarınla uzaktan oynamak mümkün mü? Evet, artık mümkün! İşte Minecraft PE'de uzaktan çok oyunculu oynamanıza olanak tanıyan yöntem:

Xbox Live Hesabı:

• Siz ve arkadaşlarınızın Xbox Live hesaplarına ihtiyacınız olacak.
    • Hesaplarınız yoksa, Xbox.com adresinden ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.

Minecraft PE Realms:

• Realms, Minecraft'ta çok oyunculu oynamak için resmi bir abonelik hizmettir.
    • Realms'a abone olarak, arkadaşlarınızı özel sunucunuza davet edebilirsiniz.

Adımlar:

1. Realms'a Abone Olun: Minecraft Marketplace'ten Realms'a abone olun.
    2. Sunucu Oluşturun: Realms sekmesine gidin ve yeni bir sunucu oluşturun.
    3. Arkadaşlarınızı Davet Edin: Arkadaşlarınızın Xbox Live gamertag'lerini girerek onları sunucunuza davet edin.
    4. Oynayın: Arkadaşlarınız daveti kabul ettikten sonra, sunucunuza katılabilir ve uzaktan birlikte Minecraft oynayabilirsiniz.

Uygulama Tabanlı Çözümler:

• MCPE Master: MCPE Master uygulaması, Minecraft PE'de bir sunucu barındırmanıza ve arkadaşlarınızı davet etmenize olanak tanır.
    • Multiplayer for Minecraft PE: Bu uygulama, arkadaşlarınız arasında bir Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı oluşturarak çok oyunculu oynamanıza izin verir.

Ek İpuçları:

• Sağlam bir internet bağlantınız olduğundan emin olun.
    • Minecraft PE'nin en son sürümünün kurulu olduğundan emin olun.
    • Arkadaşlarınızla aynı sürümü kullandığınızdan emin olun.
    • Yardım için Minecraft topluluk forumlarını ziyaret edin.

Artık Minecraft PE'yi arkadaşlarınızla uzaktan oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım bazı serverlar var ama başka adamlarla oynarsınız . birde taşınabilir wifi açın , sonra arkadaşınız wifi dan ona bağlansın , oyunda parlayan bir yazı çıkacak server ismi genelde steve dir . böylede oynayabilirsiniz ama bunu yapabilmek için aynı ortamda bulunmanız gerek . sonuçta wifi bu .
  • ben uzaktan multiplayeri kastediyordum ama yinede sağol
  • Olmuyor diye biliyorum varsa banada lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pocket mine ile kuruyorsun bununla ilgili youtubede videolar var :) ayrica turkce de var :)

• hocam benim evde wifi yok taşınabilir veriden giriyorum multiplayer oynamak için wifi lazım diyor buna da bir çözüm
  • İşi çözdüm arkadaşlar yeni dünya kurun dünyanın içindeyken ip ile portunu arkadaşınıza verin bunu bazı sitelerden bulabilirsiniz oda minecraftdan PLAY>NEW>EXTERNAL yolunu izleyip ip ile portu buraya yazsın. Ben denedim ve oldu. KONU ÇÖZÜLMÜŞTÜR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözümü deneyen,olup olmadığını yazabilir.
  • FORumcuDEATH F kullanıcısına yanıt
    İp ile portu bulabilcegimiz site verebilirmisin ??

• Hocam başka bir yerdeyken minecraft pe nasıl arkadaşlarımızla oynayacagız mesala ankara istanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: FORumcuDEATH

İşi çözdüm arkadaşlar yeni dünya kurun dünyanın içindeyken ip ile portunu arkadaşınıza verin bunu bazı sitelerden bulabilirsiniz oda minecraftdan PLAY>NEW>EXTERNAL yolunu izleyip ip ile portu buraya yazsın. Ben denedim ve oldu. KONU ÇÖZÜLMÜŞTÜR

Kardesim ne olur cevap ver :( benim cihaz android baska yerdeki kisi ios multi atabilir miyiz ???

• quote:

Orijinalden alıntı: FORumcuDEATH

İşi çözdüm arkadaşlar yeni dünya kurun dünyanın içindeyken ip ile portunu arkadaşınıza verin bunu bazı sitelerden bulabilirsiniz oda minecraftdan PLAY>NEW>EXTERNAL yolunu izleyip ip ile portu buraya yazsın. Ben denedim ve oldu. KONU ÇÖZÜLMÜŞTÜR

Ben android baska yerdeki kisi ios multi atabilir miyiz kardeş ? :(((

• Server kurup oynayabilirsiniz instantmcpe.com olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORumcuDEATH F kullanıcısına yanıt
    Merhaba bana yardımcı olurmusun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.