Şimdi Ara

Minecraft Server Mod Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hamachi üzerinden oyunu multiplayer oynuyorum arkadaşımla 2 kişi takılıyoruz fakat mod indirdiğimizde karşımızdakinin modun verdiği silahları sadece kendim görebiliyorum arkadaşım göremiyor ve kullanılmıyor elime alıyorum fakat kullanmıyor örnek vermek gerekirse Crossbow modunda crossbowu alıyorum ama kullanamıyorum bunun nedenini bilen var mı? şimdiden sağolun.

• up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egege111

Arkadaşlar Hamachi üzerinden oyunu multiplayer oynuyorum arkadaşımla 2 kişi takılıyoruz fakat mod indirdiğimizde karşımızdakinin modun verdiği silahları sadece kendim görebiliyorum arkadaşım göremiyor ve kullanılmıyor elime alıyorum fakat kullanmıyor örnek vermek gerekirse Crossbow modunda crossbowu alıyorum ama kullanamıyorum bunun nedenini bilen var mı? şimdiden sağolun.

Mod ikinizde de olmalı ve server a da kurmanız gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent02

quote:

Arkadaşlar Hamachi üzerinden oyunu multiplayer oynuyorum arkadaşımla 2 kişi takılıyoruz fakat mod indirdiğimizde karşımızdakinin modun verdiği silahları sadece kendim görebiliyorum arkadaşım göremiyor ve kullanılmıyor elime alıyorum fakat kullanmıyor örnek vermek gerekirse Crossbow modunda crossbowu alıyorum ama kullanamıyorum bunun nedenini bilen var mı? şimdiden sağolun.

Mod ikimizde de var fakat gene olmuyor servera nasıl kurabileceğimizi açıklar mısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Levent02

quote:

Mod ikimizde de var fakat gene olmuyor servera nasıl kurabileceğimizi açıklar mısın?

Ben denedim olmadı pekte üstüne düşmedim tekkit e geçtim zaten aradığım modlar onda varmış ama senin probleminin çözümünü videoda anlatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Server Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.