Şimdi Ara

Minecrafti satin almali miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once boyle konular acilmis olabilir ama size sorum premium serverlarda oynamak icin oyunu satin almali miyim bir arkadasim Minetown serverinda oynuyor form doldurularak girilen elit bir server beni form doldurtmadan filan servera aldirdi oyunu satin alsam direkt girecegim ayrica spawnerlar elmaslar ve bir oyuncuya lazim olan herseyi topladi sandikda bekliyorlar ustelik bana warp filanda yapacak baslayacagim ancak tereddutdeyim sonuca internette 55 liraya satiliyor alsam pisman olur muyum ve daha ucuza satin alabilecegim bir site verebilecek var mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Minecraftin zevki zaten o demirleri, elmaslari kendi cabalarinla emek harcayarak bulmaktir.Sen minecrafta wow gozuyle bakarsan istedigin ortamı bulamaz oyundan hemen sıkılırsın.
    Minecraft ciftcilik oyunu gibidir, mesela bahce yaparak oyundan zevk alirsin.Yapilmis olarak hazir halde sana verilen bi bahceden ne zevk alacaksin bilemiyorum..

Kac yasindasin ve meslek ?

• Benim oyniyacagim server o kadar temel deil herkesin bi skeleton var o temel esyalarida satin aliyorlar :/ ben oyunun 55 tl verip satin almaya degip degmicegini soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mephlis

Benim oyniyacagim server o kadar temel deil herkesin bi skeleton var o temel esyalarida satin aliyorlar :/ ben oyunun 55 tl verip satin almaya degip degmicegini soruyorum

Oyun guzel ama para vermeye degmez,multi yapicam diyorsan hamachiden arkadaslarinla oyna cok daha zevkli

• Boyutuna ve grafiğine göre para vermek değmez gibi görünüyor ama eğlence bakımından kendisinden katlarca pahalı olan MW3 gibi oyunlardan daha üstün.
  • Hmm alayim bari zaten isim grafikde degil eglencede bakarsiniz minetownda admin olurum :P peki oyunu satin alabilecegim bir site yazabilir misiniz pm den yada yorum olarak ??

• Oyunu satın almaya değer. Bugüne kadar hiçbir oyun beni bu kadar eğlendirmedi. Hayal gücüne yönelik bir oyun, dünya senin; yaratıcı sensin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leveltr den elde edebilirsin gayet kullanisli

• O siteyi bende biliyorum Gecenlerde indirime girmisti indirimli fiyati ile alabilecegim bir site var mi acaba arkadasim 1 sene once yine boyle bir indirimde 25 tl ye aldi o siteden ama simdi indirim yok o sitede :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Minecraftin zevki zaten o demirleri, elmaslari kendi cabalarinla emek harcayarak bulmaktir.Sen minecrafta wow gozuyle bakarsan istedigin ortamı bulamaz oyundan hemen sıkılırsın.
    Minecraft ciftcilik oyunu gibidir, mesela bahce yaparak oyundan zevk alirsin.Yapilmis olarak hazir halde sana verilen bi bahceden ne zevk alacaksin bilemiyorum..

Kac yasindasin ve meslek ?

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.