Şimdi Ara

Mini 0801-0803-0805 ve 0806 Ambarella Araç İçi Kamera Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
14
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

Mini 801 kayıt esnasında bi zaman sonra kendiliğinden kapanıyor.arızamı yoksa bi ayarı yanlış mı yaptım

Aşırı ısınma sonrası kendini kapatıyor olabilir.

En fazla 5 10 dakika çalışmada kapatıyor

Süre çok kısaymış. Başka bir sıkıntısı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliserpil2006 A kullanıcısına yanıt
    hocam güç aldığın yerin sigortası atmış olabilir(çakmaklık falan)
  • Ben de 0801 kullandıktan sonra 0806 alanlar kervanına katıldım iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum.

Gearbest koduyla aldığım kamera elime ulaştı binbir güçlükle eski kamera yapışkanını söküp monte ettim.

şuan gps sinyali yok.. yeşil ışık bir türlü yanmadı dolayısıyla videoya da hızı kaydetmiyor sürekli 0.

başına gelen oldu mu böyle bi problem?
  • Bu miniler hakkında hiç iyi şeyler okumuyorum, başlarda iyi gibi gözüken ürün daha sonraki bir kaç içinde tonla problemle insanı bezdiren bir çin malına benziyor.

Bunun aksini söyleyecek varsa dinlemek isterim, var mı 8-10 aydan beri sorunsuz kullanan.

almak istediğim mini 805 modeli !
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

Ben de 0801 kullandıktan sonra 0806 alanlar kervanına katıldım iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum.

Gearbest koduyla aldığım kamera elime ulaştı binbir güçlükle eski kamera yapışkanını söküp monte ettim.

şuan gps sinyali yok.. yeşil ışık bir türlü yanmadı dolayısıyla videoya da hızı kaydetmiyor sürekli 0.

mini0801 den sonra mini0806 kullanan birisi olarak GPS bağlantı süresi çok daha iyi. Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile GPS bağlantısını sağlayan kabloda bir lehim atması olabilir. Öğrenmenin tek yolu cihazı açıp bakmak.

Ama öncesinde yazılım güncelmi diye kontrol edin, eğer güncel değilse önce FW update yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Bu miniler hakkında hiç iyi şeyler okumuyorum, başlarda iyi gibi gözüken ürün daha sonraki bir kaç içinde tonla problemle insanı bezdiren bir çin malına benziyor.

Bunun aksini söyleyecek varsa dinlemek isterim, var mı 8-10 aydan beri sorunsuz kullanan.

almak istediğim mini 805 modeli !

mini0801 modelini 2 seneye yakın kullandım. (Sadece pil şişme sorunu nedeniyle kendim pil değişimi yaptım. Onun dışında bir sorun olmadı.) Mini0806 alınca 0801 arkadaşıma sattım. Kullanmaya devam ediyor...

0806 alalı daha çok olmadı ama şu an için sorun yok. Pilli olduğu için muhtemelen bir süre sonra pili şarj tutmadığı için ufak bir değişim operasyonu yaparız olur biter...
  • ankay2 kullanıcısına yanıt
    Bu 2 yılda kontağı çevirdiğinizde hep otomatik kayıya başladı, donma vs ( bayıcak seviyede ) olmadı mı ?

Dostum birde niye 806 ? 805 ile arasında 20-25USD fark var ?

Yoksa bu 806 nın gizli , çok özel bir fiyatı daha mı var ? Şuan görünen 90usd civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 26 Eylül 2015; 9:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Orijinalden alıntı: isok

Ben de 0801 kullandıktan sonra 0806 alanlar kervanına katıldım iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum.

mini0801 den sonra mini0806 kullanan birisi olarak GPS bağlantı süresi çok daha iyi. Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile GPS bağlantısını sağlayan kabloda bir lehim atması olabilir. Öğrenmenin tek yolu cihazı açıp bakmak.

Ama öncesinde yazılım güncelmi diye kontrol edin, eğer güncel değilse önce FW update yaparsınız.

05/13/2015 tarihli güncel FW yüklü.

İçini açmaya gerek kalmadan bikaç kez dönen yerini çevirip takınca Gps sorununu hallettim.

Çok hızlı bağlantı kurup yeşil ışığı sabitleniyor. Ancak videoları izlediğimde hız bilgisini 01 gibi anlık kesintisiz işlemiyor gibi.

şimdilik 64gb karta geniş geniş kaydediyor gidip geldiğim yerleri :)

01in pilini dahi değiştirmeden 2 seneyi aşkın kullanımım oldu.

ilerde 128gblık wifili bi hafıza kartına terfi edip bi 2-3 senede bununla devam ederiz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Bu 2 yılda kontağı çevirdiğinizde hep otomatik kayıya başladı, donma vs ( bayıcak seviyede ) olmadı mı ?

Dostum birde niye 806 ? 805 ile arasında 20-25USD fark var ?

Yoksa bu 806 nın gizli , çok özel bir fiyatı daha mı var ? Şuan görünen 90usd civarı

0801de Pil dışında ciddi bir sorun yaşamadım. Sök-Tak yapmadan sürekli camda takılı olarak kullandım.

0806 tercih sebebim;

- Daha geniş açılı lens
    - Isınma sorununa önlem olarak farklı soğutma sistemi
    - Çift mikro sd kart desteği
    - CPL Filtre

Tabi tercihler kişiden kişiye göre değişir

• Merhabalar arkadaşlar,

Mini 0805 almayı düşünüyorum. Fiyat olarak uygun ve güvenilir bir link verebilecek olan var mı? Nuvo kart gearbest'de sanırım çalışmıyormuş, onunla alacağım için aliexpress satıcısı olursa güzel olur.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsr

Merhabalar arkadaşlar,

Mini 0805 almayı düşünüyorum. Fiyat olarak uygun ve güvenilir bir link verebilecek olan var mı? Nuvo kart gearbest'de sanırım çalışmıyormuş, onunla alacağım için aliexpress satıcısı olursa güzel olur.

Teşekkürler.

Gearbest mini 0806 84 $ en iyisini alın

Soğutucu ve hava delikleri önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 30 Eylül 2015; 17:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmakdan sıkıldım Mini 0806 aldım geçtim. 84.99 dolara geldi. Gelsin kullanalım sonra da bir tane arkaya iyi kötü kayıt yapabilecek ucuz bir şey düşünüyorum.
  • Arkadaşlar 805 kameramı eski aracımdan söküp yeni aracıma taktırcaktım, sigortadan gizleyerek kabloları. Serviste adam elektirik sistemi ile ilgili bütün arızalar garanti dışı kalır deyince taktırmadım.Sizinde aklınızda olsun.
  • Arkadaşlar elimde mini Amberalla 0803 modeli var herşey çok güzel yalnız sd card ım 32gb uzun yola gittiğim de hafıza kartına kayıt yapıyor hafıza card ı dolunca eski görüntüyü silmiyor ve kapanıyor bunun bir ayarı varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümit şekerci

Arkadaşlar elimde mini Amberalla 0803 modeli var herşey çok güzel yalnız sd card ım 32gb uzun yola gittiğim de hafıza kartına kayıt yapıyor hafıza card ı dolunca eski görüntüyü silmiyor ve kapanıyor bunun bir ayarı varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Loop döngüsel kayıt ayarını 1,3,5 dk hangisini istiyorsanız seçmeniz lazım. Eğer bu ayar off durumda ise hafıza kartı dolunca kayıt durur.
  • Mini0806 pili erken su koyverdi Araç çalıştığında pil şarj oluyor gözüküyor. Ancak kontak kapanır kapanmaz "low battery" uyarısı verip cihaz hemen kapanıyordu. Neyse gittim Kadıköy 2*3 cm boyutlarında 3.7 V 250mAh pil aldım.

Cihazı açması mini0801 göre biraz zor, vidalara ulaşmak için yan tarafta bulunan kapak biraz zor çıkıyor. Pil iki devre kartının arasına konumlandırılmış. Devre kartı iki taraftan birbirine geçmeli bir şekilde bağlı. Ben devre kartlarını tam olarak ayırmadan sadece azıcık araladım. Pili aradan çekip çıkardım. Kabloları pile bağlı olan kısımdan kestim. Yeni pili kablolarını bağladıktan sonra yerine geri ittirip. Kartları tekrar sıkıştırdım. Cihaz sorunsuz şekilde çalışıyor.

Telefonum serviste olduğu için foto çekemedim. Artık bir dahaki pil değişimine

İyi haftalar.

• quote:

Mini0806 pili erken su koyverdi Araç çalıştığında pil şarj oluyor gözüküyor. Ancak kontak kapanır kapanmaz "low battery" uyarısı verip cihaz hemen kapanıyordu. Neyse gittim Kadıköy 2*3 cm boyutlarında 3.7 V 250mAh pil aldım.

Cihazı açması mini0801 göre biraz zor, vidalara ulaşmak için yan tarafta bulunan kapak biraz zor çıkıyor. Pil iki devre kartının arasına konumlandırılmış. Devre kartı iki taraftan birbirine geçmeli bir şekilde bağlı. Ben devre kartlarını tam olarak ayırmadan sadece azıcık araladım. Pili aradan çekip çıkardım. Kabloları pile bağlı olan kısımdan kestim. Yeni pili kablolarını bağladıktan sonra yerine geri ittirip. Kartları tekrar sıkıştırdım. Cihaz sorunsuz şekilde çalışıyor.

İyi haftalar.

Biraz erken olmuş hocam. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Mini0806 pili erken su koyverdi Araç çalıştığında pil şarj oluyor gözüküyor. Ancak kontak kapanır kapanmaz "low battery" uyarısı verip cihaz hemen kapanıyordu. Neyse gittim Kadıköy 2*3 cm boyutlarında 3.7 V 250mAh pil aldım.

İyi haftalar.

Biraz erken olmuş hocam. Geçmiş olsun.

Bende bu kadar erken beklemiyordum. Defolu pil filan mı denk geldi acaba :) Neyse sonuçta 10 TL pil + el emeği ile halletim

• ankay2 kullanıcısına yanıt
    İyi ki elinizden geliyor. Yoksa zor olurdu. Güle güle kullanın artık.
  • Mini 0806 bugün geldi gearbest ten. Ama kutu içeriğinden cpl filtre çıkmadı, var mı başına böyle bir durum gelen? Ticket açtım bakalım ne diyecekler...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.