Şimdi Ara

Mini 0801S Araç Kamerası 7/24 Park Modu + Kapasitör + Sıcaklık Koruma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: esasman

Üstadım selamlar
    Ben arabama zarar verenleri görmek için kamera arıyorum özellikle park halinde iken aküye en az etki yapan ve harekete duyarlı bir kamera almak istiyorum
    O kadar çok model var ki kafam karıştı.Secim konusunda yardımcı olur musunuz lütfen vereceğiniz önerilere göre detaylı bakacağım
    Teşekkürler

https://youtu.be/45Q7Gfunq3g
    https://youtu.be/IVoo6XVhQ_U

bu ürünü şu an tavsiye edebilirim, satın alma linkleride youtube açıklamasında mevcut. Park modu sistemi hakkında tüm bilgileri videoda aktardım.

Eğer daha profesyonel 2 kanal birşey lazımsa pahallı olan blackvue tercih edilebilir :http://amzn.to/2mve2eo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Ocak 2018; 13:3:53 >

• Ustadım aslında hareket sensorlu olmadan da cekim yapabilmesi iyi olur arabayı cizenleri yakalamak için
  • Üstat ürün 80USD
    Gümrükten geçer mi ?
  • quote:

Üstat ürün 80USD
    Gümrükten geçer mi ?

Sıkıntısız gelir, problem yok.
  • 80USD yazmayacaklar herhalde faturaya ancak öyle olur
    Bunu yazmam gerekir mi düşük fatura yazmaları için
  • quote:

80USD yazmayacaklar herhalde faturaya ancak öyle olur
    Bunu yazmam gerekir mi düşük fatura yazmaları için

Düşük yazıyorlar, ayrıca belirtmenize gerek bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım Ali Baba'dan aldım ve mesaj olarak 30Eurodan az yapın faturayı diye yazdım
    Umarım sorunsuz gelir
    Kurulum aşamasında bilgilerinize başvurabilirim
    Benim derdim kamerayı komşumun arabaya vetrdiği zararı ispat etmek için kullnacağım bu sebeple kamerayı arabanın sağ tarafını görecek şekilde konumlandıracağım

Benim Freelander-2 de çakmakta hep elektrik var (araba parkta iken bile) arabanın parkta olduğunu nasıl anlayacak ? Aküyü bitirmesinden korkuyorum.
    Tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasman -- 26 Şubat 2018; 15:15:18 >
  • esasman E kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki youtube videosunun altında link mevcut. İndirim koduda var ama geçerlimi halen bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda yeniden editlediğim sorularıma da bakabilir misiniz lütfen
  • quote:

Üstadım Ali Baba'dan aldım ve mesaj olarak 30Eurodan az yapın faturayı diye yazdım
    Umarım sorunsuz gelir
    Kurulum aşamasında bilgilerinize başvurabilirim
    Benim derdim kamerayı komşumun arabaya vetrdiği zararı ispat etmek için kullnacağım bu sebeple kamerayı arabanın sağ tarafını görecek şekilde konumlandıracağım

Benim Freelander-2 de çakmakta hep elektrik var (araba parkta iken bile) arabanın parkta olduğunu nasıl anlayacak ? Aküyü bitirmesinden korkuyorum.
    Tşk

Aracın parkta olduğunu şöyle anlıyor, çakmaklıktan değil yanında gelen sigorta kiti ile sigortalığınızdan bağlantısını yapıyorsunuz.
  • Üstadım diğer mesajlarınızı gördüm 0805 ten bahsetmişssiniz görmemiştim bunu aldık hata mı ettik ?
    Bu arada aküyü bitirme olayı ? bitmez di mi
    Ben arababmı cizen adamı bulmak için ilgili tarafa ceviricem kamerayı
  • İndirim kodu artık çalışmıyor maalesef.Baska bir kod var mı paylaşabileceğiniz hocam.

• Selamlar

Urun geldi ve kurdum

OBD portundan bagladim bu durumda park halinde oldugunu anlayacak ve aku korumasi otomatik olacak degil mi?

Bu arada aku degerlerini ne onerirsiniz ben 12.3 ve 12.8 sectim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.