Şimdi Ara

Mini 0826 - En yeni Mini serisi (69.99)$ İndirim Kuponu içeride) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ankay2

Kutu açılış geldi. Örnek çekimler hafta sonu burada... Takip etmeye devam edin

aboneniz oldum.. gercekten guzel paylaşımlar yapıyorsunuz ...başarılar... bu arada istanbulun neresindesiniz....yollar ferah caddeler genişte merak ettim..))

• Merhaba,

Yorumlarınız için teşekkürler. Elimizden geldiğince objektif incelemeler yapmaya çalışıyorum. Tuzla'da oturuyorum. Örnek Video çekimleri genelde Maltepe-Tuzla arasında oluyor.
  • ankay2 kullanıcısına yanıt
    Ben de kanalınıza aboneyim. Videolarınızı beğenerek izliyorum. Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Ben de kanalınıza aboneyim. Videolarınızı beğenerek izliyorum. Tebrikler

Beğenmenize sevindim

Teşekkürler.
  • 6 ay kullanım sonrası ne pil nede başka kaynaklı bir sorun yaşadım. Herhalde en stabil Mini serisi bu çıkacak

Not: Kamera sürekli olarak araçta takılı. Hergün çekim yapıyor. Haftalık olarak çekim süresini güne vurarsam ortalama günlük 2 saat çekim yapıyordur.
  • 0806 daha uzun süre kızakta kalacak gibi geliyor. Bana göre bugüne kadar sahip olduğum mini serileri arasında en az ısınan modeli. Tabi özellik olarak 0806 daha iyi ama yedek oyuncu olarak kalacak:)

Bu aralar gözüm 0807 kayıyor ama kısmet
  • Pili değiştirmek üzere cihazı açtım. İçindeki pil modeli SJ502035PL 3.7V 450 MAH
  • Yeni firmware yayınlanmış.

http://www.skyhigh-global.com/En/down.aspx?UserInfo_ID=862928

11.11.2016 tarihli (sitede yayın tarihi olarak 27.02.2017 gözüküyor.)
  • Arkadaşlar mini906 ya geçiş yaptğımdan,pilini yeni değiştiğim mini 0826 tüm kutu içeriğiyle satılıktır.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-mini-0826-arac-ici-gps-li-arac-kamerasi-250tl--136647340
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.