|
MINI COOPER COUNTRYMAN F60 ANA KONU (2017 ve sonrası) YENİ KASA (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun. Countryman classic all4 liste fiyatını 399 olarak görüyorum. Sizinki all4 mü? Kaça aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. All4 değil benim ki. 394 bine aldım.https://onlinestore.mini.com.tr/ dan doğru fiyatlara bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 22 Mart 2021; 14:27:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgs
Merhaba arkadaşlar bende classic paket satın aldım, daha gelmedi araç. Geri görüş kamerası nerede taktırabilirim.selamlar.
araç hakkındaki yorumlarınızı rica edebilir miyim?
-
Selamlar, açıkçası sizin merak ettiğiniz neler var sorarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. -
Sanirim benzinli model sizinki. Yakit tuketimini merak ediyorum dogrusu. Bir de ic mekan ferahligi acisindan ne dersiniz.
Bu hafta bakmayi planliyorum bende ama dizel ve benzin arasinda kaldim.
tesekkurler
Evet benzinli. İstanbul açık trafikte 6.3 lt yakıt tüketimim oldu. Yoğun trafik istanbul mahmutbey gişelerde 9-10 litre tüketti. Aracım daha 200 kmde. İç mekan olarakta sunroof olduğu için ferah geldi bana. Bundan önceki aracım renault kadjardı, sunroof cam tavan yoktu. Açıkçası ben memnun kaldım. -
çok teşekkürler yanıtınız için.
-
-
Bende bakım fiyat sordum. Sadece yağ ve yağ filtresi borusanda 2500 3000 arası tutar dediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araç biraz fazla mı yakıyor, yeni olduğundan mı emin olamadım. 2022 signature aldım, 10lt'nin altına düşmedi. 500km oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MINI COOPER COUNTRYMAN ALL4 UNTAMED EDITION 8 kasım 2022 de kapora verdim.Arıyan soran yok.Online satış sürecinde tecrubesi olan var mı?
-
Ben 2021de online aldığım zaman kaporayı verdim ve seçtiğim bayi 1 saat içinde aramıştı. Siz neden aramıyorsunuz?
2023 Countryman 1.5 Signature ile aranıza katıldım.
Ön 2 kapı cam için cam filmi önerilerinizi bekliyorum. Borusan 2023 TL istiyor, hangi marka kullandıklarını öğrenemedim.
-
merhaba, elimde 1 adet 205 55 17 bridgestone dueler h/p * rft lastik var. sıfır.
biliyorsunuz countryman oem lastiği. sene 2019.
uygun fiyata almak isteyen iletişime geçebilir. selamlar.
-
Hayırlı olsun. Hangi borusan şubesinden aldınız bilmiyorum, eğer avcılar şube taraflarına yakın iseniz Ekil oto cam var ben orada komple ön cam dahil çektirdim memnun kaldım.
Hocam selamlar. Bu aracın makyajlı kasasının Classic paketinde Apple Car Play & Android Auto var mı acaba ?
Hakkında bilgi bulmak çok zor
Benimkinde yok, ben aldıktan sonra ekran ve direksiyon değişmiş, kasada bir değişim yok. Yeni ekranlılarda var mı emin değilim maalesef.
herkese merhaba.
2023 countryman için kauçuk paspas tavsiyesi olan var mı?
-
Merhabalar, yeni kasa ne zaman geliyor ülkemize bir bilgi var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X