Şimdi Ara

Mini Cooper genç erkeğe yakışır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2010 sonrası R56 kasa kodu diye geçer
  • Almasina alınır ama yurutebilecekmisin? Bulundugun sehirde ustasi varmi? Ben sanayide linea 1.6 şanzıman yağını kontrol edelim dedim usta tapayi tutturamadi liftten indirdik arabayi mini olsa düşünemiyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşınız genç, ünv. öğrencisisin takılmayın görünüşü kızdı erkekti. Hevesiniz kalmasın alıp kullanın zamanı gelince değiştirirsin. Bir daha 20 yaşına gelmeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juke bayan arabası gibi mi duruyor

• Mini cooper jcw harici kız arabasıdır aynı yaştayız tofasa biniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

En az yıl kaç olmalı ki sorun çıkarma ihtimali az olsun hocam? Çok sık arıza verir mi? alınır mı siz ne önerirsiniz
    En az kaç model olmadı diye bir şey yok.Miniler hassas arabalardır,bakımında parca değişiminde yan sanayi ürün kullanılan bir mini her türlü sorun cıkarır yaşı hiç farketmez. R56 motor kroniği olarak r53 den fazla haberiniz olsun.Temiz kullanılmış bir mini fazla sorun cıkartmaz.Yasadığınız şehirde miniden anlayan yoksa hiç almayın bence çünkü sanayide kimse bakmak istemez bu arabalara.Yedek parçasıda pahalıdır haberiniz olsun.
    R53 hem his olarak hem de sorun olarak r56 dan iyidir fakat yakıt olarak fazla yakar.Makyajlı düşük kilometre bir r53 alabilirsiniz ortalama olarak o temizlikteki araclar 55-70 arası. Paranız varsa n18 motor kodlu bir r56 da alabilirsiniz.
    Bu arada kız arabası diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum.Rengarenk bir araba almadığınız sürece :)

• En delikanlılar otobüse biner, şu s2000 le okula giriş yap kızlar erir biter

Mini Cooper genç erkeğe yakışır mı ?

• 2012 Cooper S kullanıyorum hiç böyle düşünmedim, sen de düşünme. Galiba Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ bundan kullanıyordu .

O fiyata eğer Cooper "s" alacaksan çıkacak sorunlara hazır ol. Ama düz bir Cooper alacaksan daha az sorun çıkarabilir.
  • Mini cooper s, jcw, Fiat 500 abarth olmayınca biraz feminen kalıyor ama alınmaz değil, mesela 500 lounge donanımı feminen iken 500 rockstar donanım daha erkek duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 yaşındayım daha yeni cooper d aldım, aracın cinsiyeti olmaz keyfi olur, kimsenin ağzıyla iş yapmayın hayat sizin, sadece istediğiniz gibi yaşayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

36 yaşındayım daha yeni cooper d aldım, aracın cinsiyeti olmaz keyfi olur, kimsenin ağzıyla iş yapmayın hayat sizin, sadece istediğiniz gibi yaşayın.
    Hocam güle güle kullan tekerine taş değmesin kaç model?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın hocam, kaza bela hepimizden uzak durur inşallah. 2013 model bir R56

• Bihter Ziyagil arabasıdır mini
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.