Şimdi Ara

Mini Cooper- İlandaki araca - Bakar mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiat 500, audi a1, alfa mito bunlar güzel araçlar farkındayım. Ama işte akıllı telefonda İphone ne ise bu retro küçük araçlarda da mini cooper o. O yüzden bu sınıfta sadece mini cooper düşünüyorum. Benzinli miniye tüp taktırdıktan sonra fiyat avantajı olmuyor çok fazla. Dizellerle benzinliler arasında çok fiyat farkı yok.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ya uzun lafın kısası
  • ozaman alıcan R56 kasa cooper s ver yansın yapıcan tüketime bakmıycaksın yanınca yanaşıcan benzinliğe ama o arbanın verdiği tad başka anlatılmaz yaşanır derler ya gerçekten öyle.
  • Vazgeçin derim. O araçtaki dizel motor çok gürültülü çalışıyor öyle böyle değil . Performansta o motora göre kötü .
  • Tüketim ile ilgili fabrika verileri ne kadar doğru. Ortalama 3.8 lt diyor. Daha önce kullanan var mı?
  • bana kalırsa mini cooper alma derim parça fiyatları öyle böyle değil çok uçuk fiyatlar bir sanroof tan 6 bin lira istediklerini bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

bana kalırsa mini cooper alma derim parça fiyatları öyle böyle değil çok uçuk fiyatlar bir sanroof tan 6 bin lira istediklerini bilirim.

Yuh 6 bine cam balkon yapılır.
  • adam eşime alıcam diyor, hala performansını kötü diyorlar.
    konuyu açan arkadaşım eşiniz mini cooper istiyorsa mini cooper alın ama ilandaki aracın fiyatı fazla
  • Yerinizde olsam a1 alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel araç ama fiyat fazla...
  • mini cooper alacaksanız, hız göstergesi bu tip bir araç almaya çalışın
     Mini Cooper- İlandaki araca - Bakar mısınız?

diğer düz göstergeler gerçekten mutfak terazisi ekranı gibi duruyor.
  • Ben Mini Cooper S alacakken vazgeçtim Alfa Romeo Mito QV aldım.

Pişman değilim aksine çok fazlası ile memnunum aracımdan ancak Mini Cooper motoru vb. özellikleri ne olursa olsun retro kendine özgü bir araçtır bu yüzden bence en büyük rakibi Fiat 500 kısmende VW Beetle olabilir.

Mini Cooper Countryman dizel aracını kullandım yakıt tüketimi oldukça iyi bunun yanında aktarma güzel yol tutuşu mükemmel konfor biraz zayıf bunun dışında hacim olarak iyi ve güvenlik olarak çok iyi bir araç.

Şunu kesinlikle söyleyebilirim kendimde aylarca bu araçlar içerisinde gezdiğimden sıfır VW Beetle vb. araç yerine 2. el Countryman almak çok daha mantıklı bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.