Şimdi Ara

MİNİ COOPER S R56 vs VW SCİROCCO 1.4 TSİ 160hp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
36.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: funkmaster

Cooper bence bir erkeğin bineceği otomobil değil...

kavgada söylenmez
    ama doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Cooper bence bir erkeğin bineceği otomobil değil...

kavgada söylenmez
    ama doğru

Geçen nispetiye cad. bitane mini cabrio cooper s yanaştı devamlı gördüğüm araba tesadüf oturdugum yerden dırek ızlıyebılıyorum arabayı . Arkadaşımla tahmin etmeye çalışıyoruz içinden çıkacak tipi ben çok güzel bi hatun dedim arkadaşım buralarda çalışan bir bayan dedi. Araç yanaştı park etti bekledi kapı açıldı ve sonuç , 45li yaşlarda beyazlı grili saçlı gözlüklü bir adam . Hiç yakıştıramadım.

Mini bencede gitmiyor erkeğe belki belki jcw gp oda belki ..

• ikisi arasında VW SCİROCCO tercihim hem yeni çıktı hem çok şık içine bişey diyemeyeceğim VW araba iç tasarımında rezalet bin 30 küsürlük golfe bi de 70-80 binlik eosa sadece havalandırma ızlgaraları farklı :S
  • evet ark.lar benim korkum tsi motor :S daha önce hiç volkswagen binicisi olmadım, opel audi seat.... vb. kullandım ama vw hiçbi fikrim yok :S heleki tsi motor, sizce 1.4 lt hacimli bi motordan 210 hp almak ne kadar sağlıklı ? abt yazılım ile hem 50 hp gibi bi rakam alınıyor hemde yakıtta düşme vaat ediliyor. tabi ben bunları söleyen bayinin yalancısıyım =) açıkçası fiyatıda uygun gözüküyor 1300 euro, 50hp bi araçtan almak için yapılan modifikasyonları göz önünde bulunduracak olursak :D
    bide şöle bi sorum var, neden bu arabadan kimse almıyor ? 2.eli olmayan bi arabanın sahibi olmak ne kadar mantıklı ? şu ana kadar yolda sadece 1 tane gördüm :S kafama takılan ve aklıma gelen endişeler şuan için bunlar....
    LÜTFEN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN, HEPSİ ALTIN DEĞERİNDEDİR....
  • Scirocco'nun asilliği karşısında mini'nin iğrenç tipiyle hiç şansı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer23

evet ark.lar benim korkum tsi motor :S daha önce hiç volkswagen binicisi olmadım, opel audi seat.... vb. kullandım ama vw hiçbi fikrim yok :S heleki tsi motor, sizce 1.4 lt hacimli bi motordan 210 hp almak ne kadar sağlıklı ? abt yazılım ile hem 50 hp gibi bi rakam alınıyor hemde yakıtta düşme vaat ediliyor. tabi ben bunları söleyen bayinin yalancısıyım =) açıkçası fiyatıda uygun gözüküyor 1300 euro, 50hp bi araçtan almak için yapılan modifikasyonları göz önünde bulunduracak olursak :D
    bide şöle bi sorum var, neden bu arabadan kimse almıyor ? 2.eli olmayan bi arabanın sahibi olmak ne kadar mantıklı ? şu ana kadar yolda sadece 1 tane gördüm :S kafama takılan ve aklıma gelen endişeler şuan için bunlar....
    LÜTFEN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN, HEPSİ ALTIN DEĞERİNDEDİR....

Yeni ve açıkçası birazda pahalı bir araç o yüzden herkes alamıyor, şu an kriz var ekonomik durumları iyi değil insanların. Ama istanbulda yaşıyorum yolda görüyorum arada sırada hiçte satılmıyor değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.