Cooper bence bir erkeğin bineceği otomobil değil...
kavgada söylenmez ama doğru
quote:
Orjinalden alıntı: SUBARU
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Cooper bence bir erkeğin bineceği otomobil değil...
kavgada söylenmez ama doğru
Geçen nispetiye cad. bitane mini cabrio cooper s yanaştı devamlı gördüğüm araba tesadüf oturdugum yerden dırek ızlıyebılıyorum arabayı . Arkadaşımla tahmin etmeye çalışıyoruz içinden çıkacak tipi ben çok güzel bi hatun dedim arkadaşım buralarda çalışan bir bayan dedi. Araç yanaştı park etti bekledi kapı açıldı ve sonuç , 45li yaşlarda beyazlı grili saçlı gözlüklü bir adam . Hiç yakıştıramadım.
Mini bencede gitmiyor erkeğe belki belki jcw gp oda belki ..
ikisi arasında VW SCİROCCO tercihim hem yeni çıktı hem çok şık içine bişey diyemeyeceğim VW araba iç tasarımında rezalet bin 30 küsürlük golfe bi de 70-80 binlik eosa sadece havalandırma ızlgaraları farklı :S
evet ark.lar benim korkum tsi motor :S daha önce hiç volkswagen binicisi olmadım, opel audi seat.... vb. kullandım ama vw hiçbi fikrim yok :S heleki tsi motor, sizce 1.4 lt hacimli bi motordan 210 hp almak ne kadar sağlıklı ? abt yazılım ile hem 50 hp gibi bi rakam alınıyor hemde yakıtta düşme vaat ediliyor. tabi ben bunları söleyen bayinin yalancısıyım =) açıkçası fiyatıda uygun gözüküyor 1300 euro, 50hp bi araçtan almak için yapılan modifikasyonları göz önünde bulunduracak olursak :D bide şöle bi sorum var, neden bu arabadan kimse almıyor ? 2.eli olmayan bi arabanın sahibi olmak ne kadar mantıklı ? şu ana kadar yolda sadece 1 tane gördüm :S kafama takılan ve aklıma gelen endişeler şuan için bunlar.... LÜTFEN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN, HEPSİ ALTIN DEĞERİNDEDİR....
Scirocco'nun asilliği karşısında mini'nin iğrenç tipiyle hiç şansı yok
quote:
Orjinalden alıntı: omer23
evet ark.lar benim korkum tsi motor :S daha önce hiç volkswagen binicisi olmadım, opel audi seat.... vb. kullandım ama vw hiçbi fikrim yok :S heleki tsi motor, sizce 1.4 lt hacimli bi motordan 210 hp almak ne kadar sağlıklı ? abt yazılım ile hem 50 hp gibi bi rakam alınıyor hemde yakıtta düşme vaat ediliyor. tabi ben bunları söleyen bayinin yalancısıyım =) açıkçası fiyatıda uygun gözüküyor 1300 euro, 50hp bi araçtan almak için yapılan modifikasyonları göz önünde bulunduracak olursak :D bide şöle bi sorum var, neden bu arabadan kimse almıyor ? 2.eli olmayan bi arabanın sahibi olmak ne kadar mantıklı ? şu ana kadar yolda sadece 1 tane gördüm :S kafama takılan ve aklıma gelen endişeler şuan için bunlar.... LÜTFEN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN, HEPSİ ALTIN DEĞERİNDEDİR....
Yeni ve açıkçası birazda pahalı bir araç o yüzden herkes alamıyor, şu an kriz var ekonomik durumları iyi değil insanların. Ama istanbulda yaşıyorum yolda görüyorum arada sırada hiçte satılmıyor değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme