Şimdi Ara

Mini cooper ve mini one arasindaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklimda 2005 2006 model bir mini almak var. Fakat cooper ile one arasindaki farklar nelerdir ? 1.6 motor duz vites dusunuyorum. İmla hatalari icin kusuruma bakmayin, mobilden yaziyorum.

• güncel bende merak ediyorum para bulursam 3 aya kadar 2003 2006 arası mini düşünüyorum

yakıtı nasıl servise çok gidermiyim bulundıgım yerde yok servisi sorun çıkarırmı bu tip araçlar

birde cooper ile mini one farkı nedir ?
  • mini one baz modelidir.. 1.6 90bg, donanimsal olarak eksisi var mi bilmiyorum, uk market'ta yoktu.. mini cooper ayni motor ve 110 veya 115bgdir.. yapisal olarak fark yok motorlarda, sadece yazilimsal.. kolay halledilebilecek bir sey..
  • Cooper daha güçlü bir motora sahip olması lazım. Donanım olarak da artıları var diye biliyorum.
  • mini one 1.6 90 ps ve baz donanımdır 2007 den sonra 1.4 95 ps
    mini cooper üst donanımlı 1.6 115 ps yine 2007 den sonra 1.6 120 ps oldu
  • donanım ve motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

mini one 1.6 90 ps ve baz donanımdır 2007 den sonra 1.4 95 ps
    mini cooper üst donanımlı 1.6 115 ps yine 2007 den sonra 1.6 120 ps oldu

Motorlar aynen böyle. Kasa kodları şu şekilde:

2002-2004 R53
    2005-2006 R53 makyajlı
    2007- R56

En önemli donanımlar; açılır cam tavan, dijital klima, harman kardon ses sistemi, gösterge paketi, 3 kollu fonksiyonel direksiyon. Bu donanımlara sahip bir araç cidden keyif veriyor, otomatik vites performansı çok törpüleyip yakıtı çok artırıyor manuel vites tavsiye ederim. Cooper piyasada One'a göre daha çok bulunuyor, araçlar genelde daha donanımlı oluyor ve daha çok tutuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.