Şimdi Ara

mini cooper yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca şu da var Mininin modası geçti 2002 de çıktı dimi yanlış hatırlamıyorsam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

pardon ya..
    o drahte1905 'mis avatarlarınız benziyor karıştırmışım

Amanın neler oluyor ya

Bak bende tavsiye etmedim ama olsun isterim şekil araba

Kaldiki yanma olayı doğru birde sesler gelbiliomuş ama bence sorundeğil

Bu arada kimseye tavsiye etmiyorum almayın düşsün fiatı benalıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: wiccan

ya ewet bendeki tutku arkadaşlar, ayrıca mini cooper da yanan selim diye hayatımı paylaştığım kankamdı ama ölüm sebebi, alkollü olması, karlı havada yola çıkması ve elektrik direğine aracın ortasına kadar 140 ile girmesiydi allah rahmet eylesin kardeşime

ama emniyetli kullanırsan bişi olacağını sanmıyorum

Selim benim kankam degildi ama yakın bir arkadasımdı..Buarada ailesine şifa versin Allah...olaydan sonra bütün tanıdıkları ailesine baskı yaptılar dava açın fabrika hatası var arabada diye..hatta yakın tanıdıkları bir avukat yurtdışındaki mini kazalarını araştırdı ve cogu kaza sonucu minilerde yanma meydana geldigini ortaya cıkardı..annesi sonradan dava acılmasına karsı cıktı nedenini bilmiorm ama heralde davalar süresince sürekli oglunu hatırlıyacagı içindir ayrıca paraya ihtiyacları olan bir aile de degiller Allahlar'ından bulsunlar deyip bıraktılar bence..kazada selim evet alkollüymüş ama konu bu degil ki..sonucta cogu mini kazası sonucu minilerde yangın ve patlama yaşanmış sorun burda

bahsettiğim şey şu,evet minilerde böyle bir sorun olduğunu biliyorum ama yapılan kazanın şiddeti en azından motor hizasını geçmeli, türkiyedeki iki yanma vakası da aynı şekilde gerçekleşti.selim in alkollü olmasından bahsetmemin sebebi, selim maalesef alkolikti ve mimar sinana girdikten sonra kendini daha çok alkole verdi, aslında ne maddi nede manevi problemi vardı ama alkole düşkündü ve o miniyle daha önce 3 kaza daha yapmıştı ama bi keresinde tampon çıktı diğerinde farı kırıldı büyük kazadan bir öncesinde arabanın arkası haşat oldu, üç kazada da alkollüydü. bu sebeple alkollü olmasından bahsettim

neyse daha deşmeye gerek yok gerçekten üzücü bir konu

• miniyi hep bayanlarda gördüm erkeklere raslamadım alma kardeş tek kapılı bişey al daha iyidir.Küççücük bişey ne bacağın sığar nede gövden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

miniyi hep bayanlarda gördüm erkeklere raslamadım alma kardeş tek kapılı bişey al daha iyidir.Küççücük bişey ne bacağın sığar nede gövden

O zaman sen daha mini cooper s görmemişsin daha

Walla biizm tanıdık subarusunu satıp aldı

Full alta perfomance walla ben bindim birdaha binmem

• ben audi a3 tavsiye ederim. ister 3kapı ister 5 kapı (sportback). şöyle siyah da olacak ki aman da aman.... alacağım bir gün audi kafaya koydum.......
  • bence sen babanın tavsiyesine uy ve gerçek bir araba olan passatı al
  • http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1624013

2003 olması ve bu kadar pro moddan sonra motor iyi durumda ise çok sağlam makine ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1624013

2003 olması ve bu kadar pro moddan sonra motor iyi durumda ise çok sağlam makine ...

Bu araba dün 28.500 dü

Adambence 25000 bile fit olur
  • Pro modlu güzel bi makine ama işte bi yıldan kaybediyor. Bide adam bu kadar yükledigine göre bu aracı bayada bi zorlamıştır dragtı yarıştı falan motor ne kadar iyi durumda onu bilemiyorum. Tek bildigim bişi var bu mini cooperın normalini kullanmak bile acaip zevkli s+pro mod zevkten 4 köşe yapar adamı ... Akıllı kullanmak lazım tabi yinede ...
  • ben audi a3 tavsiye ederim. ister 3kapı ister 5 kapı (sportback). şöyle siyah da olacak ki aman da aman.... alacağım bir gün audi kafaya koydum.......

Bende onu diyorum ya...
  • illaha o tip bir araba alcam diyorsan smart lar var gayette hoş hem.3 tane modeli var.hem daha kaliteli.

• Smart alana kadar Mini çok daha iyi dediğim gibi araba izlenimi bile vermiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ART

illaha o tip bir araba alcam diyorsan smart lar var gayette hoş hem.3 tane modeli var.hem daha kaliteli.

• SMART MI ARABA HİSSİNİ VEYA GÖRÜNTÜSÜ VERMİYO.EĞER ÖLE DİOSAN NEYE DAYANARAK SÖLOUSUN BUNU?
  • Ya bu 2006 model Cooper S'i fullemeye kalktım 64 milyar civarı oldu ki navigasyon koymadım Çok pahalı ya.. 68 milyara Alfa GT var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ART

illaha o tip bir araba alcam diyorsan smart lar var gayette hoş hem.3 tane modeli var.hem daha kaliteli.

Walla roadsterda hyundaide bile olmıcak bir plastik wardı remen kola şişesi gibi

Ben roadsterı hiç beğenmedim ama 4-4 -42 ları bilmem

• Smart ne zamandan beri Mini den kaliteli yafs...
    Hadi GM ürünüdür GM araçlarını severim ama şimdi biri Mini biri Smart... Ya şu doğru Mini ler güvensiz araçlar ama her halükarda Mini çok çok daha iyidir herşeyiyle smarttan...
  • Ya bu 2006 model Cooper S'i fullemeye kalktım 64 milyar civarı oldu

Uçmuş ne diyeyim ama full yapınca fiyat uçuyor öyle olmayıncada içine sinmiyor! Ama tavsiyem üst sınıf diye boş bir araba almaman...
  • otomatik al derim 275 euro fln farkı

O kadar azmı ya hayret Ford bile 4 milyar fark koyuyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.