Şimdi Ara

mini countryman s all4 özel servis yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: desoto

Konusu açiılmışken '' KOSİFLER OTO'' ve Kosifler group 'ta pek farklı değil geçen sene aracımı teslim alırken ruhsat plaka ve araç sevkiyatı nedeniyle yaklaşık 5 gün kadar aracımı geç teslim ettiler.kimsenin kimseyi 5 bekletme lüksü yoktur. Ayrıca da şaka gibi aracım içerenköy şubesine gitti ruhsatım bağdat cadesine gitti bende tam mesai bitiminde aracımı teslim almak için 20 dakikada bağdat caddesinden aracımı alıp içerenköye işınlandım.

Ayrıca Aracımı aldığımda kauçuk paspaslar içinde yoktu.. Yani bana sözverilen hiçbirşey yapılmamıştı.Bende şikayetimi belirttim ve ilk servisimde hatrı sayılır bir indirim istedim.
    Aradan 10 ay geçti ben servis için teklif aldım ne mi yaptılar bana %5 indirimle beraber 820 tl lik teklif gönderdiler.

Bu nedenle KOSİFLER GROUP ve KOSİFLER OTO ' dan hiçbir alışverişim olmayacak!!

Bu arada ilk bakımımı Bursa TEKNİK OTO' da yaptırdım hemde 607 TL ' ye çokta memnunum dakikası dakikasına teslim aldım.

peki birşey sormak istiyorum

anahtardan okutup servis leri işliyolarmı yapılan işlemleri felan .
    Çünki borusan otoda anahtarı okutup tum bilgileri cıkartıyolar ve servis sonrası da yapılanları işlediklerini düşünüyorum.
    birde on fren balataları 27 000 de degişiyormuş bende servis uyarısına 1000 km gosteriyo normalmi:

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki_ar

quote:

Konusu açiılmışken '' KOSİFLER OTO'' ve Kosifler group 'ta pek farklı değil geçen sene aracımı teslim alırken ruhsat plaka ve araç sevkiyatı nedeniyle yaklaşık 5 gün kadar aracımı geç teslim ettiler.kimsenin kimseyi 5 bekletme lüksü yoktur. Ayrıca da şaka gibi aracım içerenköy şubesine gitti ruhsatım bağdat cadesine gitti bende tam mesai bitiminde aracımı teslim almak için 20 dakikada bağdat caddesinden aracımı alıp içerenköye işınlandım.

Ayrıca Aracımı aldığımda kauçuk paspaslar içinde yoktu.. Yani bana sözverilen hiçbirşey yapılmamıştı.Bende şikayetimi belirttim ve ilk servisimde hatrı sayılır bir indirim istedim.
    Aradan 10 ay geçti ben servis için teklif aldım ne mi yaptılar bana %5 indirimle beraber 820 tl lik teklif gönderdiler.

Bu arada ilk bakımımı Bursa TEKNİK OTO' da yaptırdım hemde 607 TL ' ye çokta memnunum dakikası dakikasına teslim aldım.

Çünki borusan otoda anahtarı okutup tum bilgileri cıkartıyolar ve servis sonrası da yapılanları işlediklerini düşünüyorum.
    birde on fren balataları 27 000 de degişiyormuş bende servis uyarısına 1000 km gosteriyo normalmi:

ön Fren balatalarının 25 -30 000 km de değiştiği doğrudur.
    Anahatarı servis kayıtlarına işletip işletmedikleri konusunda bir bilgim yok ancak plaka ve isimden ne zaman ne aldığını ne işlem yaptıklarını sistemden rahatlıkla çıkartabiliyorlar.
    İşin garip tarafı benzinli 1.6 aracımın servis sıklığı 10.000 km de bir olması benim garibime gitti.Çünkü dizel bmw lerin 30.000 km de bir servise girdiğini duydum bu doğru mudur mantıklı açıklaması nedir??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeki_ar

quote:

ön Fren balatalarının 25 -30 000 km de değiştiği doğrudur.
    Anahatarı servis kayıtlarına işletip işletmedikleri konusunda bir bilgim yok ancak plaka ve isimden ne zaman ne aldığını ne işlem yaptıklarını sistemden rahatlıkla çıkartabiliyorlar.
    İşin garip tarafı benzinli 1.6 aracımın servis sıklığı 10.000 km de bir olması benim garibime gitti.Çünkü dizel bmw lerin 30.000 km de bir servise girdiğini duydum bu doğru mudur mantıklı açıklaması nedir??

aslında biraz tezatlıklar yok degil.

oyleki ben hiç servise girmedim garanti tamiri dışında. Servis zamanına bin km var. Gerekirse bakımını yapalım dedigimde bana 1000 km sonra on frenlerin 21 000 km sonra motor yagının 10 000 km sonrada hidrolik yagının degişecegini soylediler. Yani minide bahsedilen kendi servisini oromatik belirliyor olayı sanırım her parça yada yaga omur biçip sistem oluşturmuşlar km geldiginde de araç bilgisiyarı uyarı veriyor.

Heleki motor yagı konusu Çok ilginc ben arabayı 20 000 km de aldım . Şu anda 26 000 de 21 000 km sonra yag degişimine gidecegim.
    Buda demek oluyoki ilk yag degişimi 17 000 de iken felan oldu yaklaşık 30 000 de bir motor yagı degişiyo gibi sanirim.1.6 motor benzinli 184 hp aracım

Ama saçma olan ben yaklaşık 10 000 de bir servis yolunu aşındıracagım. Çunki her bakıma ayrı zamanlarda gidilecek buna bir çozüm bulmak lazım hatta on frenler ses yapmayada başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_ar -- 4 Ocak 2014; 15:51:17 >

• hocam sana tavsiyem biraz uzak kacacak ama borusan istinye yi denemen avcılar ne kadar rahatsız varsa bünyesine toplamış istinye bambaşka özel servislerde aracla oynatma ileride cok çekersin 3 kuruş az verecem diye
  • Hocam ben sizin yerinizde olsa aracın garantisi bitmeden dava açardım eğer arızalar sadece bunlar değilse aracına arızalardan sonra güç kaybı yaşadıysa ayıplı mal davası açın.İleride bu arçala çok uraşırsınız yoksa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.