Şimdi Ara

Mini.donanimhaber.com az tüketen sürüm nihayet yayında (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
18
Favori
43.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Mini ve mobil sürüm sürüme 1 haftadır telefonumdan kullanamıyorum konulara tıklıyorum ama girmiyor umarım sorun hall edilir

Hatanın detaylarından bahsedebilir misiniz? "Anlık bir hata oluştu" mesajının biraz altında detaylar yazıyor. Bunları bize kopyalayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Artik su ss teki hataya bir cozum bulunsun.
     Mini.donanimhaber.com az tüketen sürüm nihayet yayında

Bu durum ne yapmaya çalıştığınızda oluyor? Link alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Elinize sağlık.

Gerek bildirimleri görme, gerek konu açma ve cevap yazma bakımından en azından mobil sürüm gibi olan bir Android uygulaması gelecek mi acaba?

Android uygulaması sadece bildirim gönderme için var, şu an gündemimizde Android ile ilgili kapsamlı bir uygulama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

"The page cannot be found" hatasından gına geldi artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Bu kadar dandik bir sürüm yok 3 girişin 2 sinde bozuk yada sapıtıyor hatadan geçilmiyor, tam sürüme geçiyor.

Tam sürümün gösterilmesi sorunu giderildi.

Hatanın detaylarından bahsedebilir misiniz? "Anlık bir hata oluştu" mesajının biraz altında detaylar yazıyor. Bunları bize kopyalayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Nasıl kızdığımı siz düşünün ben 15 gün alabilirim her an. Artık şunu düzeltin kaç haftadır ya tam sürüm ya da çöküyor. Mobil kullanmak istemiyorum netim sınırlı arkadaşım!!!!!!!¡¡¡

• quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Çok hoş,güzel bir şey de saat başı çökmesi çok kötü.

Çöktüğü zaman hata geliyor mu? Hatanın detaylarından bahsedebilir misiniz? "Anlık bir hata oluştu" mesajının biraz altında detaylar yazıyor. Bunları bize kopyalayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

OPERAMİNİ TARAYICISINDA 1 HAFTADIR KONULAR AÇILMAMAKTADIR.ÇOK YAVAŞ ÇALIŞMAKTADIR.

Örnek bir konu linki alabilir miyim? Ne hatası geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Ben konu dışı'nı Lumia 520 telefonumda yer imlerine aldım mini versiyonu ara ara giriyorum boyle oluyor. Bazen konudayım tam mesaj yazıcam anlık hata oluyor ve sonra fotoğrafa geçiyor hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Rezalet bir sürüm.Sayfayı aşağı kaydırırken konuyu favorilere atıp üyeleri blokluyor.Kendi kendine tam sürüme geçmesini söylemiyorum bile.

Aşağı kaydırırken favorilere atıp üyeyi bloklama durumu belki cihazınızla ilgili bir durum olabilir. Diğer sürümlerde oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

OPERAMİNİ TARAYICISINDA 1 HAFTADIR KONULAR AÇILMAMAKTADIR.ÇOK YAVAŞ ÇALIŞMAKTADIR.

açılsada yanlış sayfadan açılması yada konu bulunmaması... sorunu var mobilde bile...

Yanlış sayfadan açılan konulara bir örnek link alabilir miyim? Tarif edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kare_As

Hep hata veriyor mini versiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: falanfilann

Opera minide aşırı takılma var dolphinle girincedea rada hata veriyor bazende masaustu sitesine yönlendiriyor bu problemler disinda kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Masaüstü sayfasına yönlendiriyor. Bazen de "Anlık bir sorun oluştu" gibi bi hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Ben periyodik olarak sayfa bulunamadı hatası alıyorum. Bir süre giriyorum sonra hata. Sonra düzeliyor sonra yine hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Mini sürüm ve mobil sürümde opera ile girdiğim halde konulara tam girerken girmemiş gibi dc yiyorum ve konulara bakamıyorum fakat tablet sürüm sorunsuz çalışıyor dh bi el atsan iyi olur

Örnek bir link alabilir miyim?
  • cok daha hizli ve pratik.. tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Örnek bir konu linki alabilir miyim? Ne hatası geliyor?

Konulara tıklıyorum hiç biri açılmıyor dolar gibi oluyor açılmıyor
    https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=193

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

resim ekleme mort tepki yok?

Resim ekleme düzeltildi. Sorun bildirdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

quote:

Ben konu dışı'nı Lumia 520 telefonumda yer imlerine aldım mini versiyonu ara ara giriyorum boyle oluyor. Bazen konudayım tam mesaj yazıcam anlık hata oluyor ve sonra fotoğrafa geçiyor hata.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.