Şimdi Ara

Mini-Dv Firewire to Usb Bağlantısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mini dv kameranın 4 pinli firewire çıkışı var.Bilgisayarda ise firewire girişi yok.Elimde bi adet firewire to usb kablo(bir ucu 4pinli firewire diğer ucu usb) var.Acaba bu kablo ile bağlantı yapabilir miyim?Görüntü aktarımı olur mu?

• İlk defa duydum böyle bir kablo????
    Firewire bağlantı ile USB bağlantı arasında veri aktarım hızında fark var.Ancak neticede her ikisi de özünde bir veri aktarım standartı.Bu tip bağlantılar çok fazla verimli olamayıp bazan sorun yaşatabilir.İşe yarayacağından emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 8 Şubat 2010; 22:55:40 >
  • Malesef olmadı.Bu gibi durumlarda firewire to firewire şart olsa gerek.
  • sakına sakın o kabloyu takma kabloyu takarsan fırvare cıkısını yakarsın o kablo baska amacla kullanılıyor aktarım ıcın capture kart kullanmamn lazım yada dazıll daha detaylı bılgfı ıcınwww.sonyservisankara.net le bır gorus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ballerium

Arkadaşlar mini dv kameranın 4 pinli firewire çıkışı var.Bilgisayarda ise firewire girişi yok.Elimde bi adet firewire to usb kablo(bir ucu 4pinli firewire diğer ucu usb) var.Acaba bu kablo ile bağlantı yapabilir miyim?Görüntü aktarımı olur mu?

firewire kart alın bilgisayarcıdan. kameranın kutusunda uygun kablo vardır. yoksa bilgisyarcı uygun kabloyu size verir. usb den veri aktarımı olsa da kaliteli sonuç alınmıyor. firewire kaliteli sonuç veriyor. bende usb den aktardım önce. sonra firewire kart alınca daha önce almadığıma pişman oldum. usb yi kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 9 Şubat 2010; 0:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony servis

sakına sakın o kabloyu takma kabloyu takarsan fırvare cıkısını yakarsın o kablo baska amacla kullanılıyor aktarım ıcın capture kart kullanmamn lazım yada dazıll daha detaylı bılgfı ıcınwww.sonyservisankara.net le bır gorus

Nası yakar?Bir problem çıkmadı sadece bilgisayar tanımadı.Böyle bir bağlantı yanlış olsa dahi yanacağını tahmin etmiyorum.
  • @Ballerium
    usb yi bırak. 20, 25 tl verip rahat et. yanıp yanmadığını fireware kartı alınca ancak anlarsın.
  • Zaten öyle yapıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.