Şimdi Ara

Mini-ITX Maximus VIII Impact konusunda yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kasa ufak ama geniş hocam 212x hyper evo ile kullanmayı düşünüyorum yoksa mid tower sağlam bi kasam daha var onla kullanırım kasama normal anakart sığıyor ama ucu ucuna sığıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MillionDollarsMan kullanıcısına yanıt
    Kasa matx mi atx (normal boyut) mi eger matx oluyorsa onlara bak daha uygun olur

Itx bu kartlar matx den de ufak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Aralık 2015; 15:32:38 >
  • kasa bu bide aerocool one advance x diye mid tower kasa var
     Mini-ITX Maximus VIII Impact konusunda yardım
     Mini-ITX Maximus VIII Impact konusunda yardım
     Mini-ITX Maximus VIII Impact konusunda yardım Mini-ITX Maximus VIII Impact konusunda yardım

bu Kasa micro atx gibi duruyorda anakart sığsa uzunluk olarak 280x oturmayabilir Ayrıca bu kasanın havalandırması yetersiz kalır Tek bir ucuz fan bütün kasayı soğutmaya çalışacak

o sistemi buna kurmak yazık etmek olur usb yuvaları falan düzgün kullanılmaz.

http://www.aerocool.com.tw/index.php/chassis/strike-x/39-case/strike-x6/255-strike-x-oneadv-spec bu kasa varsa elinde (alma alacaksan başka kasa al daha iyisi bulunabilir) normal atx anakartları takabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Aralık 2015; 18:04:52 >
  • anakart sığsada 280x biraz üst kısımda kalıyor tahminimce sığması için harddisk ve ssd taktığım bölmeyi aşağıdan sabitleyeceğim, malesef kasa alabilecek durumda değilim yani açıkçası istemiyorum kasa yani, işlemci soğutucu cooler master hyper evo 212x olacak, ekran kartı zaten 45-50 lerde takılıyordu oyunlarda, ki kasanın boyutu beni çekiyor kendisine zaten gereksiz yerler bölmeler yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kasper kasayımı diyorsun strike x mi kaspere sistem falan toplama hurdacıya ver ön usbleri falan eski o kasanın büyük ihtimal 1.0 (2.0 olsa bile midboard 2.0 anakart üzerinde yok sanırım) alacağın yeni anakartı bağlaman bile mümkün olmayacak kullanılmaz olacak.

Bu kadar pahalı anakart almana gerek kalmadan işi çözeceksin sen bir kasa al 100 liraya deepcool tesseract bile alsan işini görecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Aralık 2015; 18:56:28 >
  • aerocool strike x advanceye sığıyor kaç sistem kurdum o kasaya usb 3 ön tarafları taş gibi kasa da boyutu büyük işte mini bi kasa kurmak istiyorum elimdeki en uykun kasa casperin kasası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Casper için söyledim yukarda yazanları o kasadan sistem olmaz mantığı yok soğutma sıkıntılı kasa ufak evo da taksan sıkıntılı kasada sirkülasyon yok bağlantı yuvaları eski.

Strike x e sistemi kur keyfine bak Yada anakartı ıtx uyumlu halde al ilerde ıtx bir kasa alırsın.

Edit: kardeş şimdi baktım impact dediğin kart 100- 1200 lira al gigabyte ıtx g5http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-z170n-gaming-5-intel-z170-soket-1151-ddr4-3333mhzoc-dvihdmi-anakart.html

ıtx kasanıda al keyfine bak arada bu fiyatı edecek fark mı var sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Aralık 2015; 19:09:00 >

• asus ve msi düşünüyorum hocam gigabytenin usb girişi de çok az

fazla usb isteyip itx kasa kurmak istiyorsun onuda on portlari islemeyecek sacma bir kasaya sikistirmak istiyorsun bu nasil bir celiskidir itx kasa istasyon degil ki 10 tane alet takacaksan ne anlami var minimalizm ayri islev sellik ayri bunu cizmek lazim soyledigin gecerli bir sorunda degil alacagin kasa onunde portlar olacak usb uzatma coklayicilar da var

1200 lira anakarta verip teneke casper kasaya sıkıstıran adamla dalga gecilir ben yine sana orta yol oneriyorum

Gercekten itx diyorsan Air 240 gibi bir kasa ve uygun fiyatli itx anakarti al yada elindeki aerocool kasaya asus z170 A gibi bir kart tak keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Aralık 2015; 8:41:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.