Şimdi Ara

Mini-ITX sistem toplayacağım bir yardıma gelin :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    artık çok fazla pc kullanmıyorum seidon 120v, 4670k için 4.2ghz-4.5ghz yeterli kablo karmaşası biraz uğraştınmı azalır yukarıda 5.25lik yuvaya yaydım ben kabloları buna birde kısa tek fanlı gtx750 ti 2gb ekran kartı iyi gider eğer yüksek oyun performası istenirse referans tasarım gtx780 tak al sana canavar :)
  • Commodore_64_ kullanıcısına yanıt
    780 Referans taktım.Sıcaklıklar iç açıcı değildi :) Şuan 750D ile kullanıyorum ciddi sıcaklık düşüşleri oldu.
  • Herkese yardımları için teşekkür ederim, mini-itx kasalarda anladığım kadarıyla soğutma işi biraz zor. Kasanın ayrıca sessiz çalışmasını istediğim için biraz daha bu işi düşüneyim. Sıvı soğutmayı koyunca fiyat bir 200TL daha yükseliyor, daha iyi bir kasa alınca 100TL daha artıyor fiyat :) Üstüne ekran kartı da koyunca 2000TL'nin altından çıkamıyacam sanırsam bu işten...
  • Ekran kartı olarak gtx 750 ti tercih edebilirsiniz. Zotac çok hoş görünüyor,MSI twin frozr da hiç fena değil.Fiyatlar da gayet uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy_Returns -- 22 Nisan 2014; 16:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynora

Herkese yardımları için teşekkür ederim, mini-itx kasalarda anladığım kadarıyla soğutma işi biraz zor. Kasanın ayrıca sessiz çalışmasını istediğim için biraz daha bu işi düşüneyim. Sıvı soğutmayı koyunca fiyat bir 200TL daha yükseliyor, daha iyi bir kasa alınca 100TL daha artıyor fiyat :) Üstüne ekran kartı da koyunca 2000TL'nin altından çıkamıyacam sanırsam bu işten...

https://www.google.com.tr/search?q=sg09&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=AKdWU-X4N_Le7Ab4_4CADw&ved=0CCwQsAQ&biw=1920&bih=979

Ben bu kasayla topladım süper oldu kablo derdi yok tam mini değil ama kasa super bişi fan kontrolu bile war

http://forum.donanimhaber.com/m_90841155/f_//tm.htm#90841155

burada resimde war monitorumum yanında bakabilirsin

devasa işlemci sogutucusu kartlar ne istersen sıgar kablo karmasasası yok 2 adet ssd 2 hdd yeri war arka kısımda manyak bi kasa

http://www.youtube.com/watch?v=OSOxvwbke9w

videosunuda izleyebilirsin iyi günler ayrıca şunuda soyleyım soğutmasi harika gercekten kasada toplam bir adet dev falan arkada 120mm fan yanda 120 ayrıca 2 adet 92mm fan takabiliyorsn şıcaklık olarak ta haf 932 kullanıyordum işlemcim o kasadakı gibi ısınıyor overlocklu tabi bu arada fanların yonu onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 22 Nisan 2014; 21:18:04 >

• raynora kullanıcısına yanıt
    sistem güzel ama hddyi seagate barracuda
    ramleride low profile alın
    kalanı on numara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynora

Herkese yardımları için teşekkür ederim, mini-itx kasalarda anladığım kadarıyla soğutma işi biraz zor. Kasanın ayrıca sessiz çalışmasını istediğim için biraz daha bu işi düşüneyim. Sıvı soğutmayı koyunca fiyat bir 200TL daha yükseliyor, daha iyi bir kasa alınca 100TL daha artıyor fiyat :) Üstüne ekran kartı da koyunca 2000TL'nin altından çıkamıyacam sanırsam bu işten...

Kasa soğumaz diyenleri ciddi bi şekilde anlamakta zorluk çekiyorum. Aynı kasaya sahibim bir kez bile ısı sorunu yaşamadım. Ve üstünde stock fan var :) Kablo karmaşasına gelince evet şekil açısından güzel gözükmüyor ama havalandırmaya hiç bir etkisi yok. Sadece ilerde almayı plandığın sıvı soğutucu varsa o kısım dar ona dikkat et. Ve birde önden hava çektiği için önde çok toz topluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.