Şimdi Ara

Mini-Micro rc helikopter alacağım önerilerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar mini-micro rc heli alacağım Bütçemi 150 $ a kadar çıkarabilirim

kafamda bir kaç model var sizce bunlar nasıl modeller

Aradığım özellikler biraz küçük olsun fpv olsun kamerası iyi olsun 150 $ ı geçmesin

http://www.banggood.com/JJRC-H8D-FPV-Headless-ModeRC-Quadcopter-With-2MP-Camera-RTF-p-974875.html

http://www.amazon.com/UPDATED-VERSION-U818A-1-Discovery-Quadcopter/dp/B00SH3MU0U

http://www.banggood.com/WLtoys-V686G-FPV-Headless-Mode-RC-Quadcopter-with-2MP-Camera-p-965223.html

http://www.banggood.com/Wholesale-Hubsan-H107D-FPV-X4-RC-Quadcopter-RTF-With-5_8G-FPV-6CH-Transmitter-p-68571.html

http://www.amazon.com/UDI-U818A-2-4GHz-RC-Quadcopter/dp/B00D3IN11Q

http://www.amazon.com/BLADE-Nano-QX-RTF-Quadcopter/dp/B00SNEJA92

http://www.amazon.com/Estes-Proto-Quadcopter-Colors-Black/dp/B00G924W98

http://www.banggood.com/Hubsan-X4-H107C-Upgraded-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-With-3MP-Camera-RTF-p-87282.html

Sizce hangisini almalıyım

Büyük çoğunlukla evde uçuracağım çok nadir dışarlarda doğa gezisi vb yaparken kullanacağım o yüzden olabildiğince dengeli ve küçük olsun

Kısacası bu tarz ve max 150 $ olan en kaliteli şeyi arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 18 Ağustos 2015; 0:01:57 >

• Bence 3. Olan güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.can321

Bence 3. Olan güzel.

Hocam ilk mesajı editledim bir kere daha bakabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

quote:

Orijinalden alıntı: b.can321

Bence 3. Olan güzel.

Hocam ilk mesajı editledim bir kere daha bakabilirmisiniz

Hocam Bende Mesajı yazdıktan sonra farkettim bi baktım 3 ken 5 oldular . Ama bence hala 3 en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımdan Bihaber -- 12 Ağustos 2015; 19:24:41 >
  • Hocam yakın fiyatlara Eachine E8 mini, Cheerson CX10A, Hubsan 107, fy326 q7 var bunlara da göz atabilirsiniz. Bu arada farkettiyseniz Quad kopter öneriyorum zamanında normal helilerden ağızım yandığı için bence Quad kopter almak daha mantıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımdan Bihaber

Hocam yakın fiyatlara Eachine E8 mini, Cheerson CX10A, Hubsan 107, fy326 q7 var bunlara da göz atabilirsiniz. Bu arada farkettiyseniz Quad kopter öneriyorum zamanında normal helilerden ağızım yandığı için bence Quad kopter almak daha mantıklı olacaktır.

Benim önerdiklerimi hiç mi beğenmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

quote:

Hocam yakın fiyatlara Eachine E8 mini, Cheerson CX10A, Hubsan 107, fy326 q7 var bunlara da göz atabilirsiniz. Bu arada farkettiyseniz Quad kopter öneriyorum zamanında normal helilerden ağızım yandığı için bence Quad kopter almak daha mantıklı olacaktır.

Benim önerdiklerimi hiç mi beğenmediniz

Dediğim gibi 3. olan güzel ama benim dediklerim daha sağlam ve daha dişe dokunur modeller. Eğer satın alırsanız benide bilgilendirin hocam.

• Bende quadcopter öneririm daha yeni eachine h8 mini aldım cheerson cx-10 çok küçük bana göre h8 den memnunum normal Helikoptere.göre quadcopter daha güzel geldi bana.
    Seçtiğiniz ürünlere baktım quadcopter olanlar hakkında açıkçası güzel değiller ve pahalılar o tiptekilerin orijinal modellerini banggood.com da bulabilirsiniz kendi depolarından gönderdikleri için güvenilirdir ve daha uygundur eğer fiyat sorun değil derseniz daha güzel modellerde var h8 mini.nin yeni modeli çıkmış h8 mini 3D diye tavsiye ederim. Modeli beğenmezseniz de banggood a bakmalısınız bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 15 Ağustos 2015; 14:10:37 >
  • quote:

Hocam ben böyle hani cidden çok minik birşey arıyorum çünkü sadece evde oynamayı düşünüyorum böyle yatarak helikopterle oynayacağım falan

birazda ben araştırdım bu Top Race® 4 Channel Micro Quad Copter TR-MQ1 (Yani 3. Olan ) Cheerson Cx10A dan daha iyiymiş

Yani uçururken aman burdan geçemez aman çarpacak hissi yaşamak istemiyorum o yüzden micro minik iistiyorum

Eachine E8 mini ve Hubsan 107 biraz büyükler heralde ama eğer öbürlerinden uçuş kalitesi ve zevki olarak çok üstünse onu da alabilirim

Birde listeyi yeniden güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 15 Ağustos 2015; 22:32:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canoner17

Bende quadcopter öneririm daha yeni eachine h8 mini aldım cheerson cx-10 çok küçük bana göre h8 den memnunum normal Helikoptere.göre quadcopter daha güzel geldi bana.
    Seçtiğiniz ürünlere baktım quadcopter olanlar hakkında açıkçası güzel değiller ve pahalılar o tiptekilerin orijinal modellerini banggood.com da bulabilirsiniz kendi depolarından gönderdikleri için güvenilirdir ve daha uygundur eğer fiyat sorun değil derseniz daha güzel modellerde var h8 mini.nin yeni modeli çıkmış h8 mini 3D diye tavsiye ederim. Modeli beğenmezseniz de banggood a bakmalısınız bence.

Hocam aynı cevap size de yazdım yukarda

Birde listeyi yeniden güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 15 Ağustos 2015; 22:32:26 >
  • H8 mini 13cm e 13cm hocam bi.cetvelle boyunu ölçebilirsiniz, aslına bakarsanız cheerson da kötü değil banggooddan bakarsanız fiyatı da uygun ben ikisi arasında kalıp büyük olması sebebiyle h8 mini almıştım takla da atabiliyo kerata

Yine de ne alırsanız alın yedek parçası satılıyosa alın derim, alırken yedek pervane de sipariş verin ne kadar çarpmamak için küçük istesenizde çarpabiliyor. Ben yedek pervane almadım evde, ilk defa uçururken kırdım kutudan çıkan yedekleri de kırdım şimdi yedek siparişi verdim bekliyorum gelince evde uçurmıcam. Diğer modelleri bilmem ama cx-10 alırsanız koruma da alabilirsiniz quada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 15 Ağustos 2015; 23:13:22 >

• @canoner17 @Donanımdan Bihaber

Arkadaşlar listeyi güncelledim bütçeyi arttırdım bir bakarmısınız
  • Sonuncu açılmıyor, açıkçası bu modelleri bilmiyorum bu bütçe civarında öneri isterseniz syma x5c, jjrc h12c, jjrc h8c öneririm ama ev için pek uygun değiller sanırım yine de x5c evde uçurulabilir. İsterseniz kameralı olanlarından ya da kamerayı ayrı alabilirsiniz kameranın da farklı eğlencesi olur, yaşadığınız yeri yukardan görmek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: canoner17

Sonuncu açılmıyor, açıkçası bu modelleri bilmiyorum bu bütçe civarında öneri isterseniz syma x5c, jjrc h12c, jjrc h8c öneririm ama ev için pek uygun değiller sanırım yine de x5c evde uçurulabilir. İsterseniz kameralı olanlarından ya da kamerayı ayrı alabilirsiniz kameranın da farklı eğlencesi olur, yaşadığınız yeri yukardan görmek gibi.

Düzelttim

Bu arada hocam pek yardımcı olmuyorsunuz dediğim gibi mini micro rc arıyorum
  • Hocam hubsan ı öneririm ben diğerlerini bilmememe karşı hubsan oldukça tercih edilen bir model gördüğüm kadarıyla yine de quadcopter anakonusuna da yazabilirsiniz daha tecrübeli kişiler var benden daha iyi bir.yorum yapabilirler.
    Şimdi banggooda bakıyodum da cheerson cx-10c var kameralı ona da bi bakınız incelemedim.ama bakmakta fayda var bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoner17 -- 17 Ağustos 2015; 13:00:38 >
  • FQ777-124, uzun arayışlar sonucu bu modeli buldum ve çok tavsiye ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.