Şimdi Ara

MİNİ PC 350-400 TL. (YARDIM).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini pc almak istiyorum ve almışken ayırdığım bütçeye en iyisini almak. Vereceğim bilgilere göre bana bir mini pc önerir misiniz ? (yardımlarınız için tesekkür ederim)

Bütçe: 350-400 (kumanda vs herşey dahil ama mini pc özellikleri daha ön planda)
    *Mini pc yi televizyona bağliycam
    *İşletim sistemi: android 4.2 üstü,mümkünse windows 8
    *Ram 2 gb ve üstü
    *İşlemci 1.6 ghz ve üstü
    *Toplatma olmayacak.
    *Cihazı rahat kullanabilmem için bir kumanda önerisi yapar mısınız?
    *Kalan diger teknik özellikler de iyi olsun
    *Bir siteden link önerisi yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Himedia Q5 - II ve Minix Neo X7 konularında aradığını bulabilirsin.

Android tabanlı güncel cihazlardır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 17 Mart 2014; 12:56:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardimlariniz için teşekkürler. Bana minix marka olan daha cazip gibi geldi. Sizce doğru bi karar mi verdim ? Ve fiyat olarak bu cihaz ne kadar? (Fiyatın uygun olduğu bir siteden link verirseniz sevinirim)

• 400tl Ye kadar yolu var bu cihazlardan daha iyisi varsa lütfen önerir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintKid

400tl Ye kadar yolu var bu cihazlardan daha iyisi varsa lütfen önerir misiniz ?

android tvbox olarak yeni bir cihaz ön siparis ile alabilirsin.marka olarak iyidir.özellikleri 2ghz islemci,mali450 gpu ve dual wifi.daha iyi donanim olarak su anda yok.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle ilginiz için teşekürler fakat cihazın yanında harekete duyarlı kumada felan göremedim eğer böyle donanımlar sonradan da alinabiliyosa bi öneride bulunabilirmisiniz ? (cihaza uyumlu olmalı)

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintKid

Öncelikle ilginiz için teşekürler fakat cihazın yanında harekete duyarlı kumada felan göremedim eğer böyle donanımlar sonradan da alinabiliyosa bi öneride bulunabilirmisiniz ? (cihaza uyumlu olmalı)

ayni siteden alabilirsin.degisik modeller var.rikomagic mk702ii,mele f10 yada tronsmart kumandasi olabilir.rikomagic markada hem air mouse klavyeli hemde universal akilli kumanda modeli var (ben rikomagic mk702ii tercih ederim biraz pahali ama tek kumanda ile butun cihazlari kontrol edebilirsiniz).secim sizin hepside bu cihazlarda calisir.

http://www.geekbuying.com/promotion/TV_BOX_Accessories

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinize sağlık baya yardımcı oldunuz

• SaintKid S kullanıcısına yanıt
    www.zgrticaret.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.