Şimdi Ara

MİNİ PC YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, güneş enerji paneli ve akülü bir sistemim var.

Akü 20 amper gücünde.

Bana 12 volt 2 amperle çalışan, ekransız, klavye ve mousesuz, gerekirse onboard ekran kartı olan, windows işletim sistemine sahip bir mini pc istiyorum.

Özellikleri de windows 7 kaldıracak seviyede olsun yeter. Çok fazla ram filan istemiyorum.

Böyle hazır bir sistem var mıdır acaba?

• Bu tarz birşey istiyorsun sanırım

http://m.aliexpress.com/item-desc/32323903123.html

Aliexpress de bu tarz pc lerden çok var fiyatlar da nispeten makul. 99 - 150 dolar arası değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Bu tarz birşey istiyorsun sanırım

http://m.aliexpress.com/item-desc/32323903123.html

Aliexpress de bu tarz pc lerden çok var fiyatlar da nispeten makul. 99 - 150 dolar arası değişiyor

Aslında bu tarz değil tam olarak. Türkiye'de de var, asus veya zotac.

Ancak onların amperi 2,5 civarında. Ve üzerlerinde benim kullanmayacağım bir çok parça bulunuyor. Ben daha basit ve daha az enerji tüketen bir mini pc istiyorum.

Toplama da olabilir

• cipses C kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı neden beğenmediniz istediğiniz bütün kriterlere uyuyor aslında win7 veya 8 kullanabilirsiniz bütün parçalar onboard olduğu için enerji tüketimi minimum düzeyde. Yada ıntel nuc sistemlerden düşünebilirsiniz sadece board olarak satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Bu cihazı neden beğenmediniz istediğiniz bütün kriterlere uyuyor aslında win7 veya 8 kullanabilirsiniz bütün parçalar onboard olduğu için enerji tüketimi minimum düzeyde. Yada ıntel nuc sistemlerden düşünebilirsiniz sadece board olarak satılıyor

Buna benzer bir şey Türkiye'de bulabilir miyim?
    Bu gümrükten geçer mi geçmez mi bilemedim
  • cipses C kullanıcısına yanıt
    Türkiye de var mi bilemiyorum ama gümrükten yüzde 90 geçecektir fiyatı da biraz uygun gösterirlerse hiç sıkıntı çıkmaz ama 10 20 dolar da göstermesinler gümrükteki adamlar salak değil birde takılsa bile yüzde 18 vergi ödeyip alabilirsin kredi kartından çekilen tutar üzerinden

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.