Şimdi Ara

Mini Rc Heli Tahrik Dişlisi nerden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. Yaklaşık 1 bir hafta önce Falcon-X 777 model bir rc heli aldım. Yanlız ben bu aleti düşüre düşüre motora bağlı olan küçük tahrik dişlisini sıyırttırdım. Türkiye de bu dişliden nerede bulabilirim? Bilgisi olan varsa teşekkür ederim.

• Önce aldığınız yere sormalısınız.

Bu modellerin yedek parçasını bulmak zordur. Ama en kötü ihtimalle kullanmaz klavuzundan ihtiyacınız olan dişli parçasının kodunu öğrenip yabancı sitelerden sipariş verebilirsiniz.

http://www.xheli.com/part-777-112-03.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 13 Ocak 2011; 20:19:11 >

• Ben zaten yurtdışı sitelerinden buldum ama onun oradan buraya gelmesi 10-15 günü bulabiliyor. Ben daha önce almak için Türkiye'de nerede bulabilirim diye sordum. Anlaşılan Türkiye'de satış yok bu dişlilerden.
  • Bu tip oyuncaklardan piyasada çok var. Fiyatlarıda zaten çok ucuz. Kimse yedek parça satışına girmiyor.
    Bulmanız çok zor.
  • seninle aynı sorunu bende yaşıyorum eğer bulduysan bana ulaşırsan cok sevinirim msn adresim qirayxd @hotmail com
  • aynı helikopterden bende aldım,1 saat sonunda kuyruk kısmındaki yer koptu ,sonra denge çubuğunun ordaki ara parçayı tutan yuvarlak lardan biri kırıldı,sonra alt pervane motorunun kablosu koptu,ve nihayet alt dişli sıyırdı,toplamda 3 saat uçurmadan yani.tamir yapan yer var ama parça parça toplarsan acayip fiyatlara geliyor.ha bi daha aynısından alırmısın kesinlikle hayır.ben komple söküp tekrardan birleştirdim ,sıra dişli işini çözmeye geldi onuda yapıcam.bi sonraki aşamada o aşınan kırılan parçaların yerine sağlam bişeyler uydurmak olacak. inat ettim bu aletin her parçasını elimle oyup yapacağım ve uçuracağım.elinizde kırılan vs olursa atacaksanız eğer bana verin minnettar kalırım.parçalarını kullanabilirim.İstanbulda oturuyorsanız tabi :-)
  • En iyisi bir tane daha alıp diğerini yedek parça yapmak herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc araba devre ve motor uyumu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gün arkadaşımınkide aynı yerden kırılmış,yani aynı yerlerde aynı sorunlar ,kaç tane alırsanız alın aynı yerlerden sorun çıkarıyor. hala bir dişli bulamadım.o bana bakıyor ben ona.bir printer vs lazım sanırım içindeki dişlilerden biri uyar belki.metal dişli seti olsa süper olurdu.bunlara metal aksam üretecek adam epey bir satar.modifiye parçalar adı altında.dişli yapan bir yer olsa gidip yaptırsak veya.
  • arkadaşımın helisini aldım tamir ettim tabi oda kısa sürdü,hemen hemen her parçasını defalarca tamir ettikten sonra artık pes ettim ben,bir daha asla almam oyuncak bile olamayacak kadar kötü bir ürün,4 kanallı adam gibi birşey alacağım,param resmen çöpe gitti....
  • ben parçaları yurtdışından getirttim ama daha sonra da uğraşmaktan vazgeçip 4 kanallı Walkera v200d01 modelini satın aldım. Bencede en kısa sürede 4 kanallıya terfi edin
  • ben daha bu kadar kısa bir pil ömrü görmedim,15 20 dakika bile yazan olmuş nette hayret bişey yaw.....2 dakika oyna şükret modeli bu...biraz ileri geri tamamdır yerden kalkamaz halde, orda pervane çevirmesinide sayıyolar herhalde.2 taneden 1 tane çıkarmayı başardım oda kısa sürüyor ........
  • arkadaşlar bendende aynı sorun var.ben dişliyi temin ettim ancak bu plastik dişlyi yerine nasıl sağlamca takabilriz hiçbir fikrim yok
    bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.