Şimdi Ara

Mini SUV Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Umud1990

7 lt ortalama bize uygun gibi fazla arac kullanan biri değiliz iş yerlerimiz yakın sadece yazın yazlık uzun yol 300 km tarzında bu yuzden 7 lt 8lt arası yakıt bızı ıdare eder dıye duusnuyorum Trax hakkında ne dusunuyorsunuz acaba alınabılıtesı varmı ?

heybeti cok hosuma gıttı

Gucunuz yeterse sportage,ki bu araca lpgde uygulanabiliyor hatta garantili yapan servisler var.guc yetmiyorsa asx.onada lpg takiliyor
    Mokka ve trax ayni platforma sahip araclar asx im saglamlik ve kalitesi mokkads traxta yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 17 Ağustos 2013; 19:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kararsız kaldık Sımdıde 2. el arayıslarına gırdık o kadar zor bırseykı kararsızlık :S 2. captiva toureq arayıslarına gırmeye basladık kararsızlık bızı baska yerlere itti fazla beklememek gereıyor galıba detaylara ınınce ısın ıcınden cıkamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Renault Captur kesinlikle tavsiye etmiyorum. En dolusunun bile içindeki malzeme kalitesi çok vasat. Clio'nun 3-5 cm yükseltilmişi sadece ve arada 20bin TL fark çıkıyor nerdeyse. Hiç bulaşmayın.

Mini Countryman da güzel bir araç. Her şeyiyle iç/dış çok kaliteli bir araç ve All4 versiyonu çok keyiflidir.

Ben bunların yerine bir VW Tiguan almanı öneririm. 1.4TSI o araçta biraz fazla yaksa da bence değer. Manuel alırsan şanzıman sıkıntısı da çekmezsin. Hem de geniş ve güzel, keyifli bir araca sahip olursun.

Arkadaşa katılıyorum, en mantıklı seçim bu olur.Canavar gibi araba.Az kullandığınız için yakıtı da üzmez sizi.Genç olarak gider sana, ufak tefek aksesuar eklemeri yaparsın zevkine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Renault Captur kesinlikle tavsiye etmiyorum. En dolusunun bile içindeki malzeme kalitesi çok vasat. Clio'nun 3-5 cm yükseltilmişi sadece ve arada 20bin TL fark çıkıyor nerdeyse. Hiç bulaşmayın.

Mini Countryman da güzel bir araç. Her şeyiyle iç/dış çok kaliteli bir araç ve All4 versiyonu çok keyiflidir.

Ben bunların yerine bir VW Tiguan almanı öneririm. 1.4TSI o araçta biraz fazla yaksa da bence değer. Manuel alırsan şanzıman sıkıntısı da çekmezsin. Hem de geniş ve güzel, keyifli bir araca sahip olursun.

Arkadaşa katılıyorum, en mantıklı seçim bu olur.Canavar gibi araba.Az kullandığınız için yakıtı da üzmez sizi.Genç olarak gider sana, ufak tefek aksesuar eklemeri yaparsın zevkine göre.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ilk-sahibinden-cam-tavanli-cok-temiz-tiguan-128693272/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2012-model-v.w-tiguan-1.4-tsi-bluemotion-dogus-cikisli-134056684/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2010-model-beyaz-hatasiz-cam-tavanli-orjinal-tiguan-133942667/detay

bır kac tıquan buldum acaba yakıt konusunda ne yakıyor araçlar kullanan varmı 1.4 tsi

• 1.4TSI 122'lik alırsanız şehir içi 10-11 litre yakar. 160'lık alırsanız 12-13 civarı yakar gibi. Uzun yolda da 7-7.5 litre civarı yakar diye düşünüyorum.
  • quote:

1.4TSI 122'lik alırsanız şehir içi 10-11 litre yakar. 160'lık alırsanız 12-13 civarı yakar gibi. Uzun yolda da 7-7.5 litre civarı yakar diye düşünüyorum.

çok tesekkur ederım cevap ıcın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ilk-sahibinden-cam-tavanli-cok-temiz-tiguan-128693272/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2012-model-v.w-tiguan-1.4-tsi-bluemotion-dogus-cikisli-134056684/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2010-model-beyaz-hatasiz-cam-tavanli-orjinal-tiguan-133942667/detay

bır kac tıquan buldum acaba yakıt konusunda ne yakıyor araçlar kullanan varmı 1.4 tsi

Arkadaşımda Golf 6 var aynı motora sahip.8 lt/100km yakıyor.Bu da yaksın da 9-10 litre yaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

7 lt ortalama bize uygun gibi fazla arac kullanan biri değiliz iş yerlerimiz yakın sadece yazın yazlık uzun yol 300 km tarzında bu yuzden 7 lt 8lt arası yakıt bızı ıdare eder dıye duusnuyorum Trax hakkında ne dusunuyorsunuz acaba alınabılıtesı varmı ?

heybeti cok hosuma gıttı

Gucunuz yeterse sportage,ki bu araca lpgde uygulanabiliyor hatta garantili yapan servisler var.guc yetmiyorsa asx.onada lpg takiliyor
    Mokka ve trax ayni platforma sahip araclar asx im saglamlik ve kalitesi mokkads traxta yok

Sevgili Sirvan yeni Trax i test etmisti konu sahibi arkadasa kaliteli bilgiler verecektir.Sahsi gorusum sifir B segmenti Suv alana kadar ikinci el temiz C segmenti suv trcih edrrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 18 Ağustos 2013; 14:34:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.