Şimdi Ara

Mini Thunder 4 (4 Kanallı Mini Heli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ebay'dan vs. en ucuz ne kadara alabiliriz bu ürünü? Türkiye fiyatları hayli fazla.
  • 2gün önce duvara çarptı, tepedeki flybar (yanılıyorsam düzeltin) ağırlığın pale bağlantı yeri kırıldı. yedek pali taktım sonra onu bağladım pal'e. ama hep geriye doğru eğilimi var uçarken. trim ayarı + kumandadan ileri doğru tutmama rağmen rengede kalıyor. bıraktığım an geri uçuyo. niye böyle oldu anlamadım

syma s107 kalite olarak daha iyiydi. bu thunder çok çabuk parçalanma eğilimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 2 Aralık 2011; 19:09:42 >
  • Arkadaslar kac dakika gidiyor pili? Ve Esky Nano mu yoksa bu mu dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Arkadaslar kac dakika gidiyor pili? Ve Esky Nano mu yoksa bu mu dersiniz?

benim sana önerim xieda 9958 33 dolar ve yedek parçaları 1 dolar ben lama v4 almıştım inanki masraflarından bıktım çok pahalı bundan bir tane aldım yanındada bir sürü yedek parça aldım gelicek geldiğinde inceleme yaparım
  • @Debski

bakiyorum hemen

Hocam nerden aldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 14 Ocak 2012; 1:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

@Debski

bakiyorum hemen

Hocam nerden aldin?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baltalı İllallah -- 17 Ocak 2012; 23:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoGVinsanity

Ebay'dan vs. en ucuz ne kadara alabiliriz bu ürünü? Türkiye fiyatları hayli fazla.

ebay da bugünkü fiyatı 49 dolardı sanırım.
  • arkadaşlar bende de kırmızı olan modelden (ef 136 thunder) var.motorlarından biri yandı ve üst pal dönmüyor.bunun yedek parçalarını satan tr site varmı bildiğiniz.acil yardım bekliyorum,teşekkürler

motor ebad bilgileri: 5*15.5 mm 2 adet
    motor seri no: hp1363018 motor a
    : hp1363019 motor b
  • mini thunderın parçaları uyuyosa thk da var pal flybar falan.

ayrıca bu mini thunder 4 modelini geçen ay hobbykingde gördüm fiyatı çok ucuzdu

ben bunun yerine blade mcx2 öneririm. çok daha iyi
  • aradığım motorlorı buldum nihayet.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.thk sitesine bakmıştım önceden ama görememiştim o zaman.aşağıdaki linkte gösteriyor motorları.
    http://modelucak.thk.org.tr/satis1/urunler.php?Kok_ID=1914&Ust_Kat_ID=20&Kat_ID=42&Alt_Kat_ID=0&stok_no=13-06-0084
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0684

aradığım motorlorı buldum nihayet.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.thk sitesine bakmıştım önceden ama görememiştim o zaman.aşağıdaki linkte gösteriyor motorları.
    http://modelucak.thk.org.tr/satis1/urunler.php?Kok_ID=1914&Ust_Kat_ID=20&Kat_ID=42&Alt_Kat_ID=0&stok_no=13-06-0084

motorların ikisini de değiştirdim.fakat hiç beklemediğim bir sorunla karşılaştım.helikoptere tam gaz verince olduğu yerde dönüyor,havalanmıyor hiç.neden kaynaklanıyor olabilir sizce.
    dişlilere falan baktım sıyırmışmı diye ama normal.fakat alttaki dişlide(üst pali çeviren)aşağı yukarı oynama var biraz.normalde de o oynama mevcutmuydu hatırlamıyorum:(

• quote:

Orijinalden alıntı: umittsahin

Bende araştırmadım onu bakınca sana da söylerim

Helikopterden ben de aldım ve gayet memnunum. Alışana kadar çok çarptım, düşürdüm ama hiç kırılmadı. Yalnız pili kötü. Orjinal pili şarj tutmamaya başlayınca gene THKdan; bu helikopterler için getirtildiği söylenen pillerden aldım. Pillerin 3üde 2. şarjdan sonra topu dikti. Çok aradım, fakat maalesef pil bulamadım. En son tahtakaleden aldım; o da iş görmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.