Şimdi Ara

mini uydu alıcısı acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mini recevier alacağım fat 3 model arasından bir türlü karar veremiyorum bu modelleri kullanan veya bilen arkadaşlar dan yardım bekliyorum benim için en önemlisi İP tv ve paylaşımın iyi çalışması teşekkürler...

1- Korax mini ip box hd mini uydu alıcısı
    2- Avmtech 1505 cc plus hd wifi ve ip tv uyumlu mini uydu alıcısı
    3- Neta MiniHD 340 full hd mini uydu alıcı

• yokmu bir fikri olan arkadaşlar...
  • Mini uydu alıcı alacaksanız. hepsinin aynı olduğunu belirtelim bu next olmuş sunny olmuş veya başka bir marka olmuş farketmiyor. Aynı uydu alıcıalrını değişik markada piyasada görebilirsiniz ancak stabil çalışanve paylaşım özelliğğii olan bir kaç cihaz öncerelim tekniksat ve hiremco rocket mini uydu aklıcısı

http://www.hepsidijital.com/mini-hd-uydu-alicilari
  • arkadaşlar avmtech 1505 cc plusta karar kıldım ip tv ve you tube internetin hızı ile alakalı olarak iyi çalışıyor paylaşımı denemedim fakat sd yayın kalitesi vasat hd ler iyi gibi mutfakta idare edebilir ama salon için uygun bir cihaz olmadığı kanaatindeyim 1o gün önce arkadaşıma botech 207 aldık aynı televizyonda denemiştim ve görüntü olarak avm tech e fark atar ama ondada ip tv özeliği yok bu marka cihaz almayı düşünen arkadaşlar bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robooo -- 19 Mayıs 2013; 19:07:56 >
  • bu avm tech 1505 cc plus için düzenlenmiş güncel bir iptvlist'iniz mevcut mudur...
  • yenerasker Y kullanıcısına yanıt
    hayır yok @yenerasker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.