Şimdi Ara

Miniatürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçelievlerden Miniatürke nasıl gidebilirm ?

• yuruyerek gidebilirsin secenekler arasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

yuruyerek gidebilirsin secenekler arasinda

nakil yapılana kadar geçici bi bulmalısın
  • korsan .
  • metrobüsle çıksalına gel ordan ister yürürsün ister dolmuşa binersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metrobüs ile Halıcıoğlu ordan da Seyrantepe dolmuşlarına bin 3-4 durak sonra ordasın.
  • Teşekkürler Halıcıoğlu durağında indikten sonra metrobüsden minbüse binicem şöföre söylesem beni indirir herhalde miniatürkün yanında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoooLBanned

Bahçelievlerden Miniatürke nasıl gidebilirm ?

metrobüse bin mecidiyeköyde in cevahir alısveriş merkezi önünde 49 49a 49y 49b 49g bunlardan 1 tanesine bin poligon duragını sor orda ın 50m ilerisinde
  • bence koç müzesine git daha iyi ben bugün gittim koç müzesine hayran kaldım miniaturke de gitmiştim ama koç müzesi apayrı zaten aynı yol üzerindeler imkanın varsa ikisine de git derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

bence koç müzesine git daha iyi ben bugün gittim koç müzesine hayran kaldım miniaturke de gitmiştim ama koç müzesi apayrı zaten aynı yol üzerindeler imkanın varsa ikisine de git derim.

Orayada gitmeyi düşünyorum ikisinede gideyim gitmişken bahçelievelrden binip halıcıoğlu durağındna indimde galiba oradan çok daha yakın oluyomuş bu minatürkun ora. Google mapsten baktım.
  • Kardeş halıcıoğlu durağında in aşağı doğru yürü yani denize doğru.Sonra aşağı indiğinde sağ tarafa giden dolmuşa bin yani askerlik şubesi tarafına istersen yürüyerekde gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Kardeş halıcıoğlu durağında in aşağı doğru yürü yani denize doğru.Sonra aşağı indiğinde sağ tarafa giden dolmuşa bin yani askerlik şubesi tarafına istersen yürüyerekde gidebilirsin

Dolmuşa binerim ozaman yürüyerek uzun sürebilri tahmini kaç dakika sürer yürüyerek Bu ayvansaray durağından sonramı geliyor halıcıoğlu.
  • quote:

quote:

Kardeş halıcıoğlu durağında in aşağı doğru yürü yani denize doğru.Sonra aşağı indiğinde sağ tarafa giden dolmuşa bin yani askerlik şubesi tarafına istersen yürüyerekde gidebilirsin

Dolmuşa binerim ozaman yürüyerek uzun sürebilri tahmini kaç dakika sürer yürüyerek Bu ayvansaray durağından sonramı geliyor halıcıoğlu.

Evet ayvansaraydan sonraki durak.Yürüyerek 10 dk felan herhalde ama sen yeşil dolmuşlara bin daha hızlı vararsın
  • quote:

quote:

quote:

Evet ayvansaraydan sonraki durak.Yürüyerek 10 dk felan herhalde ama sen yeşil dolmuşlara bin daha hızlı vararsın

Teşekkür ederim saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

korsan .

Doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.