Şimdi Ara

'Minicik etek var üstümde, her yerim ortada' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
14
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicamerr

Ohoo milletin isi gucu yok elalemin karisinin lafini elestiriyor size ne?

aha kocası geldi
  • Niye bu kadar takrınız la başka derdiniz mi yok, bir bu mu kaldı hayatta ilgilenebileceğiniz allah allah. Zerre umrumda olmadı kadın onu dinleyince aklımda herhangi bir yargı da canlanmadı lan 8 paragraf yası yazanlar olmuş böyle b.ktan bir konuya.
  • kasar..
  • kadın o mini etekli halimi düşünüp sinirlen, bilek güreşini kazan diyor. saçma fakat durum bu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Şu anda yayında programın bu kısmı.

Edit: Geçti o kısım. Kız çok cırtlak bir şey, bizimkiler demediğini bırakmadı kıza

kız cok cırtlaksa yazık adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

tamam kadın üsturuplu konuşmamış, saçmalamış, milletin önünde edilmeyecek bir lafı etme gafletinde bulunmuş ama f.h..e muamelesi yapmanızı gerektirecek bir durum da yok yahu.

Ayrıca evli barklı kadın hakkında saçma sapan cümleler kuranlar kadından çok daha beter bir durumda.

Feministlere bazen kızarken bazen onlara hak veriyorum. Kadın erkek eşitliği böyle durumlarda lazım işte. Bir kadın edilmeyecek bir laf edince topa tutulurken forum köşelerinde evli barklı kadın hakkında saçma sapan laflar söyleyen erkeklere kimsenin sesi çıkmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.
    bu konuda kadınla erkeğin ayrı tutulmasının, yani erkeklerin kadınlarından daha özgür olabileceği düşüncesinin dini, siyasi, geleneksel, ekonomik, zattirik, zuttirik dayanağı nedir, bunu erkeklerin biraz düşünmesini istiyorum.

bana göre, dayanağı keyfidir. erkeğin işine gelen odur. "kadın sadece kendinin olmalıdır, erkek her çiçekten bal alabilmelidir" düşüncesi, yani "erkek çapkındır, kadın o...dur" düşüncesi, erkeğin işine gelen düşüncedir.

oysa böyle bir ayrım olması için hiçbir zorunluluk yoktur.

mesela benim keyfim, kadının da erkeğin de cinsel konularda özgür olmamasından yanadır.

• Ne diyonuz gensler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok artık
  • bu kadın bu adamı harcar.
  • Bir de şu var kadın bunu fantezi olarak söylemiyor. Bana kız diyor. Yani adam karısının mini etek giymesine kızdığı için kadın onun öyle düşünmesini istiyor yine de böyle birşey ekranda milyonlarca izleyici önünde söylenmez. Ben bu programın kurmaca olduğunu düşünüyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

bu kadın bu adamı harcar.

son kelimeyi değiştirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: noche34

bu kadın bu adamı harcar.

son kelimeyi değiştirsek

walla bence hiç değiştirmeyelim, durumu en kısa ve net şekilde anlatan cümle olmuş :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kız bence çok modern.kadın vücunun sadece zex değil kuvvet de verici olduğunu ispatladı.

+sonsuz .
  • Kadının ayıbı değil toplumunu abazalığı..
    Hani marjinaldik ?
  • bu program tam bir rezalet ya,bizimkilerde salonda bunu izleyip heyecanlanıyorlar
    iyi yönünden bakıyorum insanın kendi odası olması güzel şey
  • sen koru yarabbim şöyle tiplerden
  • Neye niyet neye kısmet...

Ahlak noktasının geldiği yere bak ekran başında kaç bin kişi izliyor..
  • Başarılı.
  • Erkeğinde, kadınında ahlakı yaptığı şeyler önemlidir. Toplumsal olarak dejenere oluyoruz malesef. Kültür düzeyi yüksek ve oturaklı bir toplum olmanın yolu bu tarz çöküntüleri fark edip hayatımıza uygulamamaktan geçiyor.
  • Benim karım bana öyle dese programın son bölümü olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.