Şimdi Ara

Minidumpları analiz edecek biri var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sey icin oyle soyledim mavi ekran verdigi zamanlar ki en yogun zamanda verdim yarim saat acik kalamiyordu pc ozaman test etsin diye arkadasima verdim butun gun durmadan oyun oynadi sorun cikmadi hani kartta cikarsa servisteykende onlarda sorun cikmaz diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrvysl

Sey icin oyle soyledim mavi ekran verdigi zamanlar ki en yogun zamanda verdim yarim saat acik kalamiyordu pc ozaman test etsin diye arkadasima verdim butun gun durmadan oyun oynadi sorun cikmadi hani kartta cikarsa servisteykende onlarda sorun cikmaz diye korkuyorum

demekki sorun yazilimsal. format atarsan duzelir.
  • Formati denedim hocam 10du 7ye cevirdim olmado 10u bir daha denedim temiz kurulumla yine sorun cikti 7ye geri dondum hala devam ediyor hddmde kafa atma var

• Sistemi SSD diske kur hdd kullanma
  • Ssd diskim yok hocam sorunun hangi parcadan oldugu anlasildiktan sonra elimdeki parayi boxuk olan parcaya verecegim o yuzden ssd icin biraz daha bekliyorum

• quote:

Formati denedim hocam 10du 7ye cevirdim olmado 10u bir daha denedim temiz kurulumla yine sorun cikti 7ye geri dondum hala devam ediyor hddmde kafa atma var

anlamadım ki yaw

hatanın nedeni ati sürücüsü olarak gösteriliyor, ama sen ekran kartını arkadaşına verdiğin zaman sorun çıkmadı diyorsun, demekki ekran kartı sağlam.

ee? daha ne kaldıki , heralde donanımsal olarak hdd bozuk , format attığında bile düzelmediyse hdd'de vardır birşeyler
  • Ancak bende emin olamiyorum cunku bendede bazen neredeyse 1 hafta soeunsuz pc sonra kafayi yiyor o yuzden yani

•  Minidumpları analiz edecek biri var mı
    Attığınız linktekileri uyguladım şimdide böyle oldu hocam vallahi foruma casper yazsam millet beni taş yağmuruna tutar casper laptopum 4.yılını bitirdi hala çatır çatır çalışıyor şuanda başka işler için kullanılmasa onda oynayacağım yapacağım herşeyimi ama yinede gidip yeni ekran kartı aldım bi ağız tadıyla kullanamadım zaten hiçbir zaman kurduğum masaüstü sistemlerim düzgün çalışmadı elimdeki 4 yılık casper kadar stabil olamadılar ya anlık takılmalar ya böyle sorunlar falan bıktım ya ama mecbur bu sefer kaçışım yok bu masaüstünü adam etmeliyim üniye başlıyorum daha ağır işlerde bunu kullanmam lazım 3 boyutta falan

• quote:

Minidumpları analiz edecek biri var mı
    Attığınız linktekileri uyguladım şimdide böyle oldu hocam vallahi foruma casper yazsam millet beni taş yağmuruna tutar casper laptopum 4.yılını bitirdi hala çatır çatır çalışıyor şuanda başka işler için kullanılmasa onda oynayacağım yapacağım herşeyimi ama yinede gidip yeni ekran kartı aldım bi ağız tadıyla kullanamadım zaten hiçbir zaman kurduğum masaüstü sistemlerim düzgün çalışmadı elimdeki 4 yılık casper kadar stabil olamadılar ya anlık takılmalar ya böyle sorunlar falan bıktım ya ama mecbur bu sefer kaçışım yok bu masaüstünü adam etmeliyim üniye başlıyorum daha ağır işlerde bunu kullanmam lazım 3 boyutta falan

tükendim artık, bilgi seviyem senin hatalarını çözebilecek seviyede değil..

çok değişik bir sorunun varmış, ekran kartın arkadaşında sağlam, sende sorunlu.

mavi ekran hatalarını amd driverleri yapıyormuş,

format atmışsın (driver sorununun kesin düzelten bir yöntem) ama yinede çözülmemiş.

ekran kartı sorunlu desem , arkadaşında 1 tane bile sorun çıkmamış..

geriye hdd ve ram kaldı zaten..

• Kusura bakmayin hocam bu kadar sıktıysam ozur dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

benim minidump dosyamda burada yardım lütfen

https://drive.google.com/file/d/0B8jg-QPl98ZPQVFWLUNHVUN3cWc/view?usp=sharing_eixpa_nl&invite=CMTIztAP&ts=580bb8fb

https://forum.donanimhaber.com/m_121211037//tm.htm#121211037
    Dosyanı burada paylaş inceleyelim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.