Şimdi Ara

Mining edition ekran kartı almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ekran kartım bozulmuştu bilgisayarcı öyle diyordu yani bende yenisini aldım sahibindende buldum hiç kullanilmamis ekran kartı fakat mining edition oyunlarda istediğim FPS lerdeyim fakat anı düşüşler oluyor 400 w psu kullanıyorum acaba ondan dolayı mı yoksa ekran kartım mining edition olduğundan dolayı mı sistemim şu şekilde
    16 GB ram 8-8
    Intel i3 9100f
    2 tane kasa fanı
    Rx470 mining edition 4gb
    400w psu
    H310 m pro vd plus anakarti
    Ve sizce iade etmeye çalışayım mi ekran kartını 1300 TL ye aldım sıfır rx470 sıfır gibi yani pek kullanılmamış diyor gerçektende öyle gözüküyor kart dönüştürücü ile kullanıyorum Mining edition ekran kartı almak Mining edition ekran kartı almak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hiç kullanılmamış RX 470 nasıl oluyor bodrumdamı unutmuşlar Mining edition ekran kartı almak  faturası varmı ne zaman alınmış ? bildiğim kadarıyla bu kartlar 3-6 ay garantili oluyor. donanımsal farklarını bilmiyorum ama bios güncellemesi ile düzelebilir belki. biraz araştrıman lazım

• Bios guncellemesi anaketta olmuyormu hocam bios modu :eski idi bugünde SSD yandi büyük cenabetlik var üstümde yeni psu aldım bozulmamaaina rağmen hiç bir sıkıntı istemiyorum artık diye SSD yandi umarım psu yakmamistir yarın yenisini alacağım SSD nin dert değil ama diğerlerini yakmaz ins SSD nin 5. Senesi umarım yaşlılıktan gitmiştir çalıştırınca makine okumuyor ve çok sıcak oluyor bı anda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.