Şimdi Ara

mining için en iyi ekran kartı hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evga 1080 ti 11g 352 bit bulmaya çalışıyorum. 3500tl. den 5000tl.'ye kadar satan var. 6 tane alırsan 4500tl.'ye satan var. 3500tl.'ye satanlar 20 tane alırsan bu fiyata veriyor.

Bu işe para kazanmak için giriyoruz. Eğer CPU, HDD mining karlı olsa CPU,HDD alırdık. Şu an GPU mining yapılabildigi için ekran kartı arıyoruz. Bizde bu paraları bu kartlara vermek istemeyiz ama bu fiyata satıyorlar. TR'de yaşadıgımız için elektrik ve elektronik pahalı. Bu dezavantajı malesef yaşıyoruz.

Ben en son bilgisayar'da Fifa98-99 ve 2000 oynadım. 18 yıldır hiç oyun oynamadım. Oyun için playstation ve xbox gibi ürünler var. Şu an başka ürünler varmı bilmiyorum. Oyun firmalarının ürünlerini kullanarak oyun oynamak bilgisayar'da oyun oynamaktan daha ucuz değilmi? Neden bilgisayar'da oyun oynuyorsunuz. Bilgisayar'da oynanan oyunlar play station veya xbox'da yokmu. Bilmedigim için soruyorum. Yanlış anlamayın.

• 2. Elde hangi kart pahalıysa onu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getrue G kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun konusu burasi değil ve çok uzun bir cevabi var. Net detayli bir yanit beklemeyin. Ama sizin dediğiniz dahil bircok sebep var. Konsolla pc yi birbirlerinden ayiran bircok faktör var. fifa 98 i siz niye playstation 1 de oynamadiniz? Ayrica sony ve microsofta oyun firmasi demek de çok acayipmiş.

• 1050 ti al karşim bana güven.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.