Şimdi Ara

Minor mu Pot mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Tabiki Pot..

Pot Olmaz.....
    Bende Sana Bi Örnek:
    Ben Bi Tane Edanada Eziq Char Açmıştım Asas.Tek Hedefim Minor Combo Ve Combo Du. Lwl 36.
    Dts Ye Dalıyom Minorluyom Canım Full Gidiyo 850 Can Var Zaten. Ama PotKullanınca Hem Çok Hemde 250 Den Dönüyodum
    En İyisi Şu
    1,2 Skill Barda Minor 3 De Mana 8 Dede Can İyi İş Olur

sebebi minorun süresi olmaması minor sürekli pot sürekli diil ama daha fazla minor hp nin yawaş yawaş düşmesini sağlar o yüzden böle geliyo sana 36 lvl de kaç mana wardıda minor combo yapıyodun orası muamma..

Görev FpLeriyle 1200 Oluyodu takılarda Hp Di Dex Yoktu Elimede Biraz Sağlam Var.Zaten Kaçarak Vurusan Sana Fazla Dokunmaz... Eğer Sen Diyip De ArdardaCan Bascamsan Paran Gider Hocam 720 Pot 100 Tanesi 700 K Oda Dayanmaz. Ama 1920 Lik Al 100 Tane İstedğin kadar Dayanır

Herhalde 5 dk. falan sürüyodu DTS yi kesmen.. Karıştırdığın şey şu Ardreamdeki asaslarla DTS aynı şey değil

• minor daha iyi ama yapması pota göre daha zordur
  • up up up up
  • o zaman bana bi skill dizilimi söyler misiniz?alkoc'unki gibi mi yapiim?
  • up up up up up up up
  • up
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Tabiki Pot..

Pot Olmaz.....
    Bende Sana Bi Örnek:
    Ben Bi Tane Edanada Eziq Char Açmıştım Asas.Tek Hedefim Minor Combo Ve Combo Du. Lwl 36.
    Dts Ye Dalıyom Minorluyom Canım Full Gidiyo 850 Can Var Zaten. Ama PotKullanınca Hem Çok Hemde 250 Den Dönüyodum
    En İyisi Şu
    1,2 Skill Barda Minor 3 De Mana 8 Dede Can İyi İş Olur

sebebi minorun süresi olmaması minor sürekli pot sürekli diil ama daha fazla minor hp nin yawaş yawaş düşmesini sağlar o yüzden böle geliyo sana 36 lvl de kaç mana wardıda minor combo yapıyodun orası muamma..

Görev FpLeriyle 1200 Oluyodu takılarda Hp Di Dex Yoktu Elimede Biraz Sağlam Var.Zaten Kaçarak Vurusan Sana Fazla Dokunmaz... Eğer Sen Diyip De ArdardaCan Bascamsan Paran Gider Hocam 720 Pot 100 Tanesi 700 K Oda Dayanmaz. Ama 1920 Lik Al 100 Tane İstedğin kadar Dayanır

Herhalde 5 dk. falan sürüyodu DTS yi kesmen.. Karıştırdığın şey şu Ardreamdeki asaslarla DTS aynı şey değil

Tamam Her Kuzu Kendi Bacağından Asılır......... Benim Bahseddiğim Şu Eğer Çok İyi Bi Asas Kullanırsan Minor La Ancak İyi Gidersin Aradada cana Basarsın. Dts Kesmem 2 Dakkamı Ancak Alıyo Çünkü Lwl 36 Diyom ThrustLa 500- 650 Vuruyom Zaten Bide İtem Sağlam. Ardream Charın Varsa 720 Lik Potla İş Alırsın. Çok Ta PoT Gider Ama 0000000 Bildiğimiz GibiÇok Süper Minor Yapan Adam Videosunu İzle (Part1) Onca Adam Dalıyo Adam sapa Sağlam Çünkü Minor Varrrr

• up
  • bana bi skill dizilimi söyler misiniz.ama minor yapcam
  • up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.K

bana bi skill dizilimi söyler misiniz.ama minor yapcam

F1
    1.Minor
    2.Minor
    3.Spike
    4.Thrust
    5.Cut
    6.%200 Damage (Adını Unuttum)
    7.Mana
    8.Can Potu

Bu Senin İyi Küççükk Cz İçin
  • up up
  • hp en yuksekse defansın sağlamsa minor derim ama hp en 2.5k gibi azsa ve defansın 700 820 gibi az ise kesilikle minor kullanma ama hp en 3k(buffla tabiki) lvl in 65+ defansın 830+ ise ve flame glacier resistin varsa (magelerde cok ise yario :)) ben minor derim

1)light feet
    2)1920 mana
    3)skill
    4)skill
    5)skill
    6)skill
    7)minor
    minor

f2 yide dier vurus skillerini aynı sekilde koyarsan vs de cok seri minor yapabilirsin normaldede sağ tusla minor yapabilirsin (parmakların bir süre ağrır ama sonra cok seri minor yapmaya baslarsın)

yada parmakların uzunsa

1)light feet
    2)1920
    3)minor

gerisinide skill seklinde yapabilirsin bi video da birisi yaparken gormustum cok guzel yapiordu
  • tşkler
  • eger lwl in +55 ise 4ever minorr

minor pot kullanmaktan daa iidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.