Şimdi Ara

MİNOXİL FORTE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Minoxil kullanınca bir daha bırakmamak mı gerekiyor ?

Bıraktım ancak dökülme artmadı diyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 21 Mayıs 2013; 23:44:08 >
  • arkadaşlar 23 yaşındayım ve saç dökülmesi 19-20 yaşında başladı ve şuan saçımda hem seyrelme, hem alın ve şakaklarda açıklar var. şimdide tepeden dökülmeye başlıyor ve bu gidişle tepedende açılacak. ciddi anlamda canımı sıkıyor. minoxil kullanmaya başlamayı düşünüyorum umarım faydasını görürüm. bioxin şampuan kullanıyorum ikisi beraber kullanımda faydasını görürmüyüm? hem dökülmeyi durdurup hem güçlendirip saçlı bölgede saç çıkartmayı sağlayabilir mi? cevaplar için şimdiden teşekkürler. bilen birilerinin cevabına çok ihtiyacım var.
  • Arkadaşalar size birkaç tavsiye de bulunayım. Bioxin de dahil olmak üzere ne ürünler kullanmdım ki. Olan parama, zamanıma ve umutlarıma oldu. Bu konu benim için bir takıntıydı. Dolayısyla o kadar çok araştırdım ve o kadar çok ürün kulandımki... Sonuçta tüm dünyanın kabul ettiği saç dökülmesini durdurup saç çıkmasını sağlayan 2 etken madde vardır. Tıbben dünyada kanıtlanmış 2 etken maddedir bunlar.
    1- Biriyle saç dökülmesini önleyeceksiniz ki bu etken maddenin adı Finasteride'dir. Piyasada 2 ilaç bu etken maddesini barındırır. Biri Proscar diğeri Propecia'dır. Günde 1 tablet propecia kullanmanız gerekir yada 1 tablet Proscar'ı 5'e bölüp her bölünmüş parçayı günde bir defa kullanmanız gerekir. Çünkü Proscar'ın 1 tabletinde günlük almanız gerekenin yaklaşık 5 katı kadar finasteride vardır. Benim size tavsiyem ve benim yaptığım Proscar'ı 5'e bölüp kullanmaktır. Çünkü Propecia inanılmaz pahalı bir ilaçtır. Ben doktora danışarak bu uygulamaya başladım. Kesinlikle hiçbir farkı yok dedi.

2-İkinci kullanmanız gereken Minoxidil etken maddesidir. Bu Finasteride gibi ağızdan alınmaz deriden harici uygulanır ki saç çıkarmayı sağlayan maddedir. Dünya'da ilk olarak bu etken maddesi Amerika'da Rogaine ilacında kullanılmıştır. Etkisi kanıtlandıktan sonra Amerikan İlaç dairesi(FDA) tarafından bu maddeye de izin çıktıktan sonra tüm dünyada minoxidil içeren ilaçlar üretilmeye başlanmıştır. Amerika'da Rogaine adıyla satılan Minoxidil, Almanya'ada Regaine Türkiye'de ise Minoxil Forte adıyla satılmaktadır.
    Ben Türkiye'de Minoxil Forte kullanıyorum. Çünkü etken madde birebir aynıdır.
    Hepinize acil şifalar.
     MİNOXİL FORTE[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul9906 -- 18 Kasım 2013; 18:07:04 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.