Şimdi Ara

Minyon uçurma neden op?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ben bi türlü anlamadım bunu probuildsten bakıyorum herkes bu rünle girmiş.Ryze oynuyorum e ile zaten minyonları toplu kesiyorum adamlar ryzeye bile minyon ucurmayla girmiş bilen varmı sebebini?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Minyon Uçuran: Bir LoL Temel Bilgisi

Minyon uçuran, League of Legends (LoL) oyununda, oyuncuların minyonların üzerine uçarak onlara hasar vermelerini sağlayan bir yetenektir. Minyon uçuran yetenekleri, oyunun erken evrelerinde önemlidir ve oyunculara minyonları daha hızlı temizlemelerine ve rakiplerine baskı uygulamalarına olanak tanır.

Minyon Uçuran Nasıl Kullanılır:

• Minyon uçuran yeteneğini kullanmak için, fare imlecini bir minyonun üzerine getir ve yetenek tuşuna bas.
    • Oyuncu şampiyonu, minyonun üzerine uçar ve ona hasar verir.
    • Minyon uçuran yetenekleri, genellikle tek bir hedefi hedefler, ancak bazı yetenekler birden fazla minyonu hedef alabilir.

Minyon Uçuranın Avantajları:

• Minyonları hızlıca temizler ve oyuncuların oyunun erken evrelerinde altın ve deneyim kazanmalarına yardımcı olur.
    • Rakip şampiyonlara baskı uygulamak için kullanılabilir, çünkü rakipler minyonları temizlemeye çalışırken oyuncular onlara saldırabilir.
    • Takım savaşlarında hasar vermek ve hedeflere ulaşmak için kullanılabilir.

Minyon Uçuranın Dezavantajları:

• Mana maliyeti yüksek olabilir, bu nedenle oyuncular yeteneklerini dikkatli kullanmalıdır.
    • Minyon uçuran kullanırken oyuncular savunmasız hale gelir, bu nedenle düşman saldırılarına dikkat etmelidirler.
    • Minyon uçuran yetenekleri, kulelerin altındaki minyonları hedefleyemeyebilir.

Sonuç:

Minyon uçuran, LoL oyuncuları için minyonları temizlemek, rakiplere baskı uygulamak ve takım savaşlarında hasar vermek için değerli bir yetenektir. Oyuncular, minyon uçuran yeteneklerinin avantajlarını ve dezavantajlarını anlayarak, yeteneklerini oyunun erken evrelerinde etkili bir şekilde kullanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onunla kestiğin minyon tipine kalıcı olarak daha çok vuruyorsun, daha hızlı itip daha rahat dolaşabiliyorsun.

Bir de sanırım ryze ile ilk 3 wave de hızlıca ittirip tear almak için alıyorlar sanırım.

Bazı manyaklar da borca girme şeyiyle basede bekleyip tear ile lane e gidiyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 4 Mart 2018; 21:37:52 >
  • erken seviye atlayıp 2lvlda first blood alabilirsin mesela talonla.Talonla gerçi her türlü 2lvlda ilk kanı alırsın
  • Çünkü son yamayla minyonlara ekstradan hasar vurmanı sağlayan faktör kaldırıldı bu yüzden bu tip herolara minyon uçurma daha iyi gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profesyonel arenada maçlar uzun sürmüyor bildigin gibi..
    şu sıralar baron alındıktan sonra komuta sancağı ile güçlendirilmiş bir araba/yada kuşatma minyonuna ryze ile gıdıklayamazsın genelde minyon uçururan bunun için kullanılıyor.. vodafone maçlarını izlersen görebilirsin.. normal dereceli maçlarda ise lane aşamasında kullananlar minyonlarda kalıcı hasar vs. için kullanıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.