Şimdi Ara

Mio C220 için..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C220 bilgisayar üzerinden ulasamıyorum. Ne SD karta nede kendisine...
    Hiç bir sey yokken kutuda cıkan cd den Geri yükleme yaptım ve olan oldu. her yapısımda bu olayı ya HardwareIDerror hatası veriyor yada MapDVD software programını çalıstırın diyor. 2 gündür Navigasyonun yüzünu gordugum yok malesef. Yardım etmenizi istiyorum lütfen. alalı 4 gun oldu 2 gundur uydularla baglantı yok hevesim kursagımda kaldı. Ayrıca mionun sitesinede üye olamıyorum (Club Mio-tech) update yazılımını indireyim diyorum oda uyelik olmayınca oda olmuyor. Mio Map degilde I-Go kullanmak istiyorum istedigim zaman winCE ye donebilmek istiyorum. Gercekten yardımlarınıza ihtiyacım var. Şİmdiden hepinize çok teşekkur ederim.

• Cihazi yeni aldigin icin tavsiyem önce garanti kapsaminda tamire ver. Tamirden gelince cihazin bir yedeklemesini yap ve ondan sonra cihaz üzerinde oynamalara baslayabilirsin.
    Genede Mio ve I.go arasinda bir fark nerdeyse yok, menülerde asagi yukari ayni, hatta ayni haritalari kullaniyorlar neden illa I-go istiyorsunki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 14 Nisan 2008; 18:04:46 >
  • m_S_tekin bey hiç uğraşmayın götürün Albim in servisine onlar halleder donanımsal bir problem yok görülüyor yazılımı tekrar yükleyerek çalışır hale getirilebilir.

Ama sizin yanlışınız şurda Mio c220 de zaten ı-go yazılımı var yüklemek istediğiniz yazılım ondan farklı değil yani.
    Mio I-go ortaklığı c520 ve c720 de daha desek daha doğru olur sanırım.

winCE ye donebilmek için yazılım var ama işlem çok zor yapılıyor epey uğraşmanız gerek ve daha sonra eski haline döndürmek istediğinizde de bir o kadar uğraşmanız gerek.
  • Gecen gün aldıgım yere cihazımı goturdum. 1 gün icelemede kaldı ertesi gun cihazımı yenisiyle degistirdiler. su an korkumdan hiç dokunmuyorum.
    ama yine bilgisayarda cihaz gorunmuyor. Vista isletim sistemini kullanıyorum, bir sorun olabilir mi. siz bilgisayara taktıgınızda cihazın içi direk gorunuyormu bilgisayarımda acaba. activesync programının vista için olanıda kullandım ama oda gormuyor.

İlginize tesekkurler...
  • I-go ve miomap in yaklasık aynı oldugunu biliyorum. ama I-go da Win Ce ye gecmenin daha kolay oldugunu duydugum okudugum için istemistim ama onemi yok artık.
    ama win ce yi kullanmayı hgala istemekteyim arkadaslar :D
  • Sorununun hallolduğuna sevindim,

Yukarda da yazmıştım win ce ye geçmek bu haliyle mümkün zaten ben denedim çalışıyo video oynata biliyorsun oficce kullanabiliyorsun vs. ama epey uğraştırıyor insanı.

quote:

Orjinalden alıntı: m_S_tekin

I-go ve miomap in yaklasık aynı oldugunu biliyorum. ama I-go da Win Ce ye gecmenin daha kolay oldugunu duydugum okudugum için istemistim ama onemi yok artık.
    ama win ce yi kullanmayı hgala istemekteyim arkadaslar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.