Elimde USA den satın alınma yeni bir Mio C520 var. Tahmin ettiğiniz gibi içinde USA haritaları yüklü. Mio Map v3.3 sürümü var. Şimdi ben buna uyumlu Türkiye haritasını nereden bulup nasıl yükleyeceğim? Bilen arkadaşlarım lütfen anlaşılır biçimde bana anlatabilir mi lütfen? Çok müteşekkir olurum..
selam senin derdine caremi bilmem ama bende de mio c520 var elimde kuzey avrupa cd si var cd yi kopyalamayı denemedim ama koruma yok uzerinde :) cd de yeniden yukle diye bir secenek var onu kullanarak yukleye biliyoruz yeniden not: sirketteki diger 520 nin cd sinden iki ayrı makinayada yulendigine gore sanırım hepsine yuklen bilir
hocam internetten web sitesinde guncel dosyasını al ve usb kablosu vasıtasıyla guncelle..bende bir tane enindim ve guncelleme yaptım..sorun yok
sevgiler
quote:
Orjinalden alıntı: favorik
Sayın Arkadaşlarım;
Elimde USA den satın alınma yeni bir Mio C520 var. Tahmin ettiğiniz gibi içinde USA haritaları yüklü. Mio Map v3.3 sürümü var. Şimdi ben buna uyumlu Türkiye haritasını nereden bulup nasıl yükleyeceğim? Bilen arkadaşlarım lütfen anlaşılır biçimde bana anlatabilir mi lütfen? Çok müteşekkir olurum..
Hepinize sağlık diliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme