Şimdi Ara

mio moov 200 de problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz benim değil sen anlarsın bi bak diye önüme attılar. Bu güne kadar bir kere bile gps cihazı oynamadım...yanında ne cd ne ara kablo hiç bir şey yok. Arkadaşım amerikadan almış türkiye haritası yüklemesini yaparım diyen elemanların elinde gezerken hiç bir malzemesi kalmamış. Sadece cihaz. bir usb kablo ile cihazı bilgisayara bağladım (sitesinden mio more desktop yazılımını yükledikten sonra) cihazı görmüyor.Ama şarj oluyor.
    Aleti açar açmaz ekranda üstte
    TR300R2.64.V1.0006 yazısı çıkıyor sonraki ekranda da
    Would you like to replace the existing file "\windows\zlib.dll"
    yes-yes to all-no-no to all seçenekleri çıkıyor. No ya bastıkça bir sürü dosya ismi geçiyor ve bir noktada alet kilitleniyor...
    Bu zımbırtıya önce orjinal yazılımını (yada hard reset gibi bir şey varsa) yüklemek istiyorum. Sd kartla bu yapılabilir mi yoksa at çöpe mi dersiniz?

• Benzer bir durum basima gelmisti ilk aldigimda, Allahtan cihaz degisimi yaptilar. Muhakkak servis ortaminda ona mudahale edebiliyorlar, ama evde yapilabilecek birsey yok. Cihaza hard reset atip dene eger sonuc vermez ise kotu. Hard reset islemi icin pili tamamen bitir. O arkadaslar cihazi unlock etmek icin cihazin boot dizinlerine mudahale etmis ve bu sebeplede suan cihaz kendisini ve winCE de gomulu yazilimini acamiyor, o yuzden ne pc ye taktiginda cihaza ulasabilirsin ne de yazilimiyla. Turkiye'deki teknik servisi arayip ucret karsiliginda cozum isteyebilirsin. Belki yardimci olurlar... Gecmis olsun...
  • teşekkür ediyorum servisten başka çare kalmadı....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31288810/tm.htm

Su basliktaki arkadas bu konuda yardim edebilicegini soylemis ama, kendisine ulasabilirsen bir sor bakalim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.