Şimdi Ara

MİRAÇ İÇİN İLİK ARANIYOR! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
29.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
439 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüylerim diken diken oldu. çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl kadar önce örnek verdim. İnşallah uyumlu birisi çıkar da bir hayat kurtarma fırsatı bulurum diye dua ediyorum. Arkadaşlrımı da bu yönde cesaretlendirip teşvik ediyorum. Türkiyede maalesef hala donör sayısı çok az.
    Bir tarafta hayatını acılar içinde kaybetmek üzere olan, ailecek geri sayım yapan insanlar, diğer tarafta acaba iğne popomu acıtır mı diye çekinen insanlar...

Yeri geldimi vatan için canımı veririm diye atıp tutanlar, bir iğne ile yapılan ufak bir operasyondan korkuyor.

Lütfen bu konuda duyarlı olalım ve HEMEN örnek vermeye gidelim. Unutmayın, belki bir hafta geç gittiğiniz için sizin bağışınızla kurtulabilecek bir insan kaybedilebilir. Tik tak saat işliyor, lütfen işinizden fırsat ayırıp ertelemeden donör olun.

Konudaki hastaya acil şifalar dilerim. İnşallah uygun bağışçı bulunur.
  • Allah yardımcısı olsun hiçbirşey yapmasanızda öne çıkar butonuna basalım arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    İyi kalpli olmak için zor durumda olan insanların konularını görüp paralarına göz dikmek mı gerekiyor? Kalsın, ben almayayım. Açıklaman da muazzam zeka belirtisi gösteriyor. Felç kalma ihtimaline karşılık 95 bin lirayı mı bedel olarak görüyorsun? Ederin bu kadar mı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 5 Ağustos 2019; 17:28:10 >
  • 95 bin yerine b*kumuzu göndersek daha faydalı olur bu arkadaşa

İnşallah uygun ilik bulunu, yukarı
  • Bu gün Alanya kızılay a otel personeli olarak hem kan bağışı yaptık. Hemde ilik için kan örneklerimizi verdik. Hastalarımıza acil şifalar.

• Rabbim şifa versin...

• Allah şifa versin yaşamak çok zor...

• Allah yardımcınız olsun
  • serci07 S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.

• melart kullanıcısına yanıt
    miraç bu arada Antalya da tedavi görmekte

• Up

• Kızılay’a giderek hücre bağışçısı oldum yaklaşık bir yıl kadar önce. Umarım bir gün birine umut olma şansım olur. Seve seve yardım ederim Bu arada arkadaşlar imkanı olanlar gidip bağışçı olsunlar. 3 tüp kan alınıyor ve gerekli tahlillerden sonra veri tabanına kaydediliyorsunuz. Uğraştırıcı ya da yorucu bir iş değil

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    DOSTUM BİR ANLAŞMA TEKLİF ETTİN VE VİCDANINA DENK KABUL DEDİK. UZATMA LÜTFEN. İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FAKAT GERÇEKTEN BURADA ÖNEMLİ OLAN KONUNUN DIŞINA ÇIKMAN GERÇEKTEN BİZE SAYGISIZLIK. SENİ DAHİ ANLAYIŞLA KARŞILIYORUM FAKAT ZORLAMASAN? RİCA EDİYORUM.

• Allah şifa versin, Allah yardımcısı olsun inşallah.

• benim kan grup B Rh+ olur mu bilmiyor ?
  • Allah şifa versin. up dullah

• Up up up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.