Yeter yahu, harbiden yeter! Yıl olmuş 2011, biz hala bonservisi olmayan adamları kovalıyoruz!..
Selçuk'u alırsın, Elmander'i alırsın eyv; ama adam gelmiş 33 yaşına, son 2 sezonda 4 atmış...
Yatacak yerin yok Bülent Tulun!!!
Tamamen hüsran eğer drogba yerine geldiyse ki öle gözüküyor.Yoksa elmander varken klose'yi almazlardı.Geçen sene 20 maç oynayabilmiş 1 gol ve 1 asisti var.Tamamen hüsran oldu benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
Yeter yahu, harbiden yeter! Yıl olmuş 2011, biz hala bonservisi olmayan adamları kovalıyoruz!..
Selçuk'u alırsın, Elmander'i alırsın eyv; ama adam gelmiş 33 yaşına, son 2 sezonda 4 atmış...
Yatacak yerin yok Bülent Tulun!!!
Katılıyorum.
Ne yani drogba yalan mı oldu :D
quote:
Orijinalden alıntı: sansayn
Tamamen hüsran eğer drogba yerine geldiyse ki öle gözüküyor.Yoksa elmander varken klose'yi almazlardı.Geçen sene 20 maç oynayabilmiş 1 gol ve 1 asisti var.Tamamen hüsran oldu benim için.
Herhalde adamlar hiç sakatlanmayacak zannediyorsun sen çelikten adamlar bak yedek klübene kim var santrafor??? şu an takımdaki santraforlar : elmander baros klose baros un yerine drogba alınacak çift forvet oynayacağız drogba klose şeklinde elmanderde yedek olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme