Şimdi Ara

Mısır'da son durum nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustosun sonlarında doğru Mısır'a (Hurghada'ya) gitmeyi düşünüyoruz. Sıcaklık fazla olsa da öğrendiğim kadarıyla nem olmadığından gölgede, havuzda veya denizde sıcaklık fazla sorun olmayacaktır. Fakat özellikle yaşanan son gelişmeler düşünüldüğünde, mısır vizesi almak veya havaalanında alıkonulmak gibi sorun yaşar mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wladislas -- 19 Temmuz 2014; 18:02:09 >

• Ben de Hurghada'yı inceledim. Gerçekten harika bir yer, ucuza gidilebilecek yerlerden. Aynı parayı Antalya'ya, Bodrum'a bayılmaktansa gidilir.
    Bir yazı okumuştum linkini atıyorum. Vize hakkında da eğer senin bilgin olursa beklerim.
    http://goo.gl/VgqL7U
    @wladislas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whittaker -- 22 Temmuz 2014; 16:37:43 >
  • Açıkçası son politik gelişmelerden sonra biz biraz çekindik ve Mısır'a gitmekten vazgeçtik. Belki bahara kadar ortalık durulursa o zaman düşüneceğiz.
  • geçen sene ekim ayında sharm el sheikdeydim, ordaki karışıklıktan korkmayın turistlere bişey belirtmiyorlar bazı sokaklarda polis arama yerleri var ama turist diyince hemen geçiriyorlar zaten ama malesef güvenip özel arabayla kahireye gidememiştik yememişti
  • Gecen sene ekim ayında ben de Sharm el seyh teydim.10 günlük gitmıstık.Hatta kafayı cizip 2 gün kahireye bile gittim.Yollar darbeden dolayı kapatılmıstı.Askerler 30 KM de bir kontrol yapıyorlardı.20 yasında cocuklar hep vermisler ellerine tüfegi...

Gelelim sadede Turist veli nimetleri paramız nerdeyse onların 5 katı.Parayı bastınız mı iyi hizmet gelıyor.Bu kesin... 2.si araplar her boktan kavga cıkarabilecek kapasiteye sahip Türk insanının ciddi derecede kıymetini biliyorsunuz Ha sizle bir sorunları yok kendi aralarında devamlı kavga icindeler :)

Son olarak TURK dedin mi akan sular duruyor.Bize cok buyuk bir saygıları var... Selamun aleykum diyin bitti.Kırk yıllık dostunuz.En kötü döneminde gitmis biri olarak askerlerle hatıra fotografı cektirdim :) Pasaportunuza vizeyi alıp gidin kontrol edeceklerdir...Hele hele bir kac sehir gezecekseniz.İskenderiye ye gidememistim bir kac sene sonra kısmetse oraya bir planım var hayırlısı artık :) Kafanıza takılan bir sey var sa sorun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colo -- 8 Ağustos 2014; 12:40:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wladislas

Açıkçası son politik gelişmelerden sonra biz biraz çekindik ve Mısır'a gitmekten vazgeçtik. Belki bahara kadar ortalık durulursa o zaman düşüneceğiz.

Şuan birçok gezgin arkadaşımız orada, hiçbir sıkıntı yok.... Hatta haftada 1 dalış turu düzenleyen arkadaşlarım var, yine hiçbir sorun olmadığını söyleyebilirim onların bilgilerine dayanarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.